- Bulunduğunuz MAHALLEDE başınıza herhangi bir saldırı gelmesinden endişeli misiniz?

Sorusuna, “Hayır” cevabı verme oranı % 87.

- İlçenizde? “Hayır” cevabı %73

- İlinizde? % 65 civarı..

- Ülke genelinde başınıza herhangi bir saldırı gelme endişesine verilen “Hayır” cevabı oranı ise %37…

Tv ve sosyal medyada, görüntüsü medyatik, zihniyeti çöplük olan siyasilerin ve toplum mühendislerinin sürekli taciz, tecavüz, cinayet saldırısı söylemleri, haberleri halkın üzerindeki olumsuz etkisinin sonucudur bu.

Kendi mahallesini ve çevresini güvenilir görenler, saldırıların hep başka yerlerde olduğunu düşünerek medyanın gazıyla bütün ülkeyi çekilmez bir halde görüyor.

Yıllar önce İran’dan kaçan 480 bin hristyan İzmir’e yerleştiğinde hiç kimse ses çıkarmadı, hatta kimsenin ruhu bile duymadı.

Yine Türkiye’de şu anda 350 bin kaçak Ermeni olduğunu kaç kişi biliyor acaba?

Ukrayna, Rusya ve benzeri ülkelerden gelip güney sahillerini ve büyükşehirleri ele geçiren yabancı fuhuş mafyasının sayısı zaten belli değil.

Sahillerimizde bir çok nadide kıyılarımızda yabancılara ait yüzlerce özerk site var ve buralara Türkler giremez, Türklere satılamaz.

Ama ezilmiş, mustazaf, ihtiyaç sahibi ise,

Kültürü doğu ve arap kültürü ise,

hele bir de müslümansa o zaman o mülteci olmaz, kıçına tekme atılası hayvan olur.

Hayvan dedim de, sokak hayvanlarına bile tekme attığınızda böğürerek linç eden, ama Suriyelileri hayvan yerine bile koymayan İnsan(!) lar ülkesi olduk.

Çünkü onlar yarım asgari ücretle çalışmakla, çöplerden kağıt toplamakla kirleniyorlar. Bir gecede 5 yıldızlı otelde vücudunu peşkeş çekmek için ülkemize gelen kuzey ülkelerinin insanları gibi temiz değiller.

Dedim ya sokak hayvanlarına üzüldüğümüz kadar, suriyelilerin çocuklarının kaçırılıp organ mafyalarına satılmasına üzülmedik.

Tamam. Elbette kontrol altında tutulmalı ve kontrollü bir şekilde geri gönderilmeli.

Ama bunlar bizim düşmanımız değil.

İçlerinden hırsızı, arsızı da çıksa, genel olarak onlar muhacir oldu biz de Ensar.

Bu ülke yüzyıllardır muhacirleri, mültecileri hep ağırladı.

Bu imtihan onların imtihanı değil. Bizim imtihanımız.

250 AFGAN ÇOBAN

Balıkesir’in 22 bin nüfuslu Kepsut ilçesinde hayvancılık tamamen Afganlıların elinde. İlçede çobanlık yapan olmadığı için tam 250 Afgan çoban var.

Türkiye’nin dört bir yanında durum farklı değil.

Sanayi şehirlerinde vasıfsız işçilerin yarısı suriyeli, afgan vb ülkelerden.

Daha dün ve bugün görüştüğüm Bursa’dan bir tekstilci ile İnegöl’den bir mobilyacı “Eğer Suriyeliler giderse, üretimimiz tamamen durur.” cümlesini üzerine basa basa söylediler.

Kör siyaset ve kör hamaset ile ülke yönetilmez.

Dört boyutlu düşünüp ona göre adım atmazsanız, Ümit Özdağ gibi bir ne olduğu belirsizin “Silahsız geleceğim” cümlerini kürsüden söyleyenlere alkış tutanlardan olursunuz.