Hiçbir zaman halk ile zerre kadar ilişiği olmamış ve bilakis halk düşmanı icraatlarla 1950 yılına kadar despotik idaresini jandarma dipçiği ile sürdürmüş olan CHP, yeni nesil insanlarımızın tarih bilmezliğinden de istifade ile yeniden iktidar olabilme rüyaları görmeye başlamış bulunmaktadır. 

Çarşaf düşmanı oldukları halde bazı çarşaflı kadınlara CHP rozeti takmaları, Cumhurbaşkanı adayı olarak cumhurun önüne çıkardıkları adaylarının her gün Cuma namazı kıldığını ilân etmesi, Üniversiteli kızlarımıza yaptıkları akıl almaz zulümler, yıktıkları camiler, kuyulara doldurdukları Kuranı kerimler, idam ettikleri hacılar-hocalar, İstiklâl mahkemesi adı altında kurdukları tiyatrolarda idama mahkum ettikleri ve astıkları insanlar. İzmir suikasti bahanesiyle idam ettirdikleri Bakan ve Milletvekilleri unutturulmamalıdır.

CHP nin bu seyyar istiklal mahkemesi Mustafa Kemalin silah arkadaşı Kazım Karabekir’i bile idama mahkûm etti. Daha sonra Karabekir bu idam cezasından araya girenler vasıtasıyla kurtulabildi. Ölümüne kadar da CHP nin tarassutu altıda yaşadı. Bu tür misalleri daha da çoğaltabiliriz.

Her gün cuma namazı kılıyorum diyen CHP li utanmazların temelinde din düşmanlığı, Kur’an düşmanlığı, ezan düşmanlığı millet düşmanlığı olduğu unutturulmamalıdır. Türkiye semalarında 18 yıl Ezan’ın okunmadığı yıllar CHP iktidarının hakim olduğu yıllardır. CHP Ezanın aslına döndürülmesine tahammül edemedi. Menderes’in idam hükmünü de 1950 de, Demokrat Parti iktidara geldiği gün verdi.

CHP nin Yıkıcı muhalefeti 10 yıl sürdü. Ve nihayet 1960 yılında askeri bir darbe ile DP yi yıkıp tekrar kendilerini millete rağmen iş başına getirttiler. Nihayetinde Başbakan Adnan Menderes ve 3 değerli arkadaşının birer cani gibi idamları . Bu bakımdan CHP ye dikkat edilmelidir.

Mevcut AK Parti iktidarının müsamahakâr ortamından ve bazı Belediye Başkanlarının yanlışa yakın uygulamalarından da istifade ederek CHP li yöneticilerin tekrar İktidar rüyaları görmeye başlamaları hiç de hayra alâmet değildir. Bazı vatanperver insanlar AK Partili Belediyelerin yanlışlarını iyi niyetle uyarırken, CHP yönetimi ise mal bulmuş bezirgân gibi yalanla yanlışla köpürterek millet tercihini etkilemeye çalışmaktadır.

Bu sebeple AK Parti iktidarı hata yapmamaya ve AK Partili Belediyelerin icraatlarına özellikle dikkat etmeye mecburdur.

Cumhurbaşkanımız Sn Recep Tayyip Erdoğan ve AK Parti hükümeti Müslüman Türk insanı için büyük bir şanstır. Dünya Müslümanları için şanstır. Dünya mazlumları için şanstır. Hasılı haksızlık, despotluk ve zulümle ayakta kalmaya çalışan iri devletler için de korkulu bir rüyadır.

Bazı illerimizde, ‘’bu iller arasında Balıkesir de var’’ CHP iktidar rüyası görüyor. CHP nin iktdar rüyası görmesinin en büyük nedeni de AK Partili bazı Belediyelerin yanlış icraatları ve milletin sesine kulak tıkamalarıdır.

Milletimizin değil CHP iktidarına, CHP nin İktidar rüyası görmesine bile tahammülü yoktur.

CHP ye iktidar ve Belediye kazanma rüyası gördüren AK Partili Belediye başkanlarına ve Belediyelere dikkat edilmelidir. Ak Partili bir Belediyenin işbaşında olduğu ilde CHP nin Belediyeyi kazanma rüyası görmesi bile AK Parti için züldür. Dikkat edilsin ve CHP gibi halktan kopuk bir örgüte bu rüya gördürülmesin.

Belediyeler iktidarların halka uzanan eli olduğu için Belediye halk yararına iş yaptığı zaman Millet Devletine, Hükümetine Cumhurbaşkanına hayır dua eder. ‘’Bunun yanı sıra milletten kopuk burnu havalarda ben yaptım oldu, ben olmazsam Parti batar, bu halk bana oy vermeye mecburdur, bizden başka düzgün parti var mı’’ havasında olan Belediye Başkanlarının yanlış ve hatalarını görünce de  "böyle hükümetin de, böyle devletinde, böyle başkanında………’’ diye başlar belâ okumaya.

Bu nedenle Belediyelere, Belediye Başkanlarına ve yeni seçilecek Belediye Başkan adaylarına özellikle dikkat edilmelidir.

Belediyelerin ve bilhassa AK Partili belediye Başkanlarının yanlış ve yanlışa yakın icraatlarını eleştiren dostlarının uyarılarına halâ kulak tıkadıklarını maalesef görmekteyiz. Halktan koptuklarının farkında olmadıkları gibi, halk ne düşünüyor diye merak da etmiyorlar.

Çünkü halâ Tayyip beyin rüzgarına güveniyorlar.

Balıkesir’in içme suyu çeşmelerini kurutup arıtılmış dere suyunu bu çeşmelere bağlayıp milleti kandırdıklarının farkında olmamaları mümkün değil. 13 Tl. ye damacana suyu almaya mahkûm edilen Balıkesir insanı bunun farkında.

Fakat ne hikmetse bizim AK Partili Belediye Başkanlarımız ‘’biz hata ettik bir an evvel insanımızı Keçeci suyuna, Balsuyuna, Türbe sularına kavuşturalım’’ diye düşünemiyorlar.

Bu nedenle millet 2019 yerel seçimlerinde Balıkesir’de bakalım nasıl düşünecek..