Yarabbim nasıl bir ülke de yaşıyoruz. Bu nasıl büyük bir fitne, artık ülkemi, şehrimi, mahallemi tanıyamıyorum. Artık Müslümanı tanıyamıyorum. Hangi Müslüman dostum, hangi Müslüman düşmanım bilemiyorum. Oysa bana öğretilene göre Müslümanlar kardeşti.
Anlayamıyorum bir türl, yıllarca asker polis, hakim-savcı, siyasetçi bürokrat nasıl yetiştirmişik bu kadar haini. Bu kadar insan, bu topluluğun içine girerken,bir gün gelecek vatanıma,milletime ihanet edeceğim diye mi bekledi.
Bu millet 30 senedir beceriksiz milli eğitim politikaları yüzünden,çocuklarını dershanelere gönderirken,çocukları bir gün vatan haini olsun diye mi gönderdi. 
Devlet bürokrasisine binlerce lojman yapıp,asgari ücretlinin evladına bir yatacak yurt sağlayamayıp, bu hain yapının evlerine,ağabeylerin,ablaların kucaklarına çocuklarını verirken hiç mi yüreğiniz sızlamadı.
Üniversite hayali ile garip millet kredi çekip çocuğunu dershaneler gönderirken ,devletin bedava dershane açmak hiç mi aklına gelmedi. Devlet baba,babalığını unutup da neden bizi bu yahudi dönmesi babaların eline bıraktı.
Başbakanlar,bakanlar,generaller,bütün istihbarat teşkilatları emirlerin deyken bunların hain olduklarını anlamamışlar da Bu koca adamlar çocuklarını bunların pahalı özel kolejlerinde okuturken, gelinlerini,damatlarını iş ortaklarını daha zengin olacağım diye bunlardan seçerken, köylü Mehmet amcam çocuklarını bunların dershanelerine,ablalarına,abilerine, teslim ederken, kurbanını zekatını, sadakasını himmetini verirken devletine güvenmeyecek de, bunlar nasıl adamlardır diye soruşturması için CİA-Mossad-KGB den mi yardım isteyecekti. 
Beyler; SUÇLUSUNUZ.
40 senedir hükümetlerle, bürokrasiyle sizler suçlusunuz.
Bu Müslüman millet sizlere güvendi, vekaleti sizlere verdi. 
Bizler cahiliz. Sizler okumuşsunuz dediler. Bizler dağdaki çobanız, sizler koca koca siyasetçisiniz dediler. 
Ankara Çukurambar kafelerinde zamanınızı geçireceğinize Mit krizinden bu yana Reise kulak verip de, fetö konusunda bizleri aydınlatsaydınız. Eğer fetöcü arıyorsanız, ilk önce sizler arının, sonra bize gelin diyorlar.
Ne olacak şimdi? Nasıl çıkacağız bu işin içinden?
Olan yine gariplere oluyor. Yine analar,yine babalar,yine çocuklar ağlıyor.
Oyun büyük, darbe başarıya ulaştı. 
Amaç bir avuç satılmış hain ve onların efendisi kardinal mi, mason mu, sebaist mi,münafık mı, kafir mi olduğu belli olmayan fetö sayesinde Müslümanı müslümana yok ettirme projesi. Evet amaç buydu. Fitne bedenimizi, ruhumuzu, aklımızı öyle bir kapladı ki, şuurlu hareket edemez, sağlıklı kararlar veremez olduk.
Artık dostlarımız düşman, düşmanlarımız eğer kabul buyururlarsa dostumuz oldular.
Artık Nişantaşındaki, Kadıköydeki,  Şişlideki, Çankayadaki ve boğaz yalılarındaki beyaz Türkler, ateisti komünisti, sosyalisti yiyin birbirinizi naraları atıyor. Bacak bacak üstüne atıp viskilerini yudumluyor.
Bugün bir babaya rast geldim. Neredeyse delirecek. Polis olan evladı, son kararnameyle atılmış. Üstelik Reis hastası, Ak Parti sevdalısı biri, oğlunun kumpasa geldiğini fetöcü olmadığını söylüyordu.
"Çevremdeki insanlar bir haftadır selamı sabahı kestiler. Bana hain muamelesi yapıyorlar" diye feryat ediyordu. "70 yaşında emekli maaşımla üç torunuma nasıl bakarım derdinden geçtim. Devletim çocuğumu işten atacaksa atsın ama evladımın üzerinden fetöcü damgasını kaldırsın" diyordu. 
En son beni hala uykusuz bırakan şu cümleyi kurdu.
"Evladım fetöcü damgası yeyip işten atılarak eve döneceğine, bir terörist kurşunuyla şehit olup bayrağa sarılı tabutu eve dönseydi" diye gözyaşı döküyordu.
Birilerinin hain damgasıyla hapishanelere giren, işten atılan binlerce insanların çocuklarına, gözleri yaşlı analarına-babalarına söyleyecek bir sözleri olmalı. 
"Evlatlarınızın suçlarının bedellerini torunlarınıza ve sizlere ödettirmeyeceğiz" demeli.
"3 milyon Suriyeliye aş iş ekmek verirken, kendi beceriksizliğimizin, basiretsizliğimizin bedelini bu vatandaşlarımıza ödettirmiyeceğiz, evlatlarınız babalarınız ihanet içinde olsa da sizler devletin güvencesi altındasınız" demeli.
Yoksa Deccal fetönün bedduası ve ona amin diyenlerin duaları tutmaz amma, bu içi yanık anaların babaların ve suçsuz çocukların ahları arşı alayı titretir.
Selamun Aleyküm..