Yetkililerden alınan bilgiye göre, Balıkesir Altıylül, Karesi, Dursunbey, Kepsut, Manyas, Gönen, Susurluk, Bigadiç, Sındırgı, İvrindi, Balya, Savaştepe'ye bağlı kırsal mahallelerden bir çoğunun ulaşıma kapalı.  
Balıkesir-Bursa, Balıkesir-İzmir, Balıkesir-Çanakkale karayollarında ise ulaşım kontrollü olarak yapılabiliyor. Ekipler ise, yolu açık tutmak için yoğun çaba gösteriyor. 
BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 400 TON TUZ STOKLADI
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi de kar ile mücadele için 400 ton tuz satın aldı. Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Dairesi Başkanı Ayhan Arık, meteoroloji tarafından yapılan yoğun kar yağışı uyarısı üzerine kendilerinin de gerekli tedbirleri aldıklarını, ekiplerin her an göreve hazır beklediklerini bildirdi. Arık, şöyle konuştu:
"Karesi ve Altıeylül ilçelerinde birer ekip çalışmalarını sürdürüyor. Kepsut, Bigadiç, Susurluk, Savaştepe, ilçelerimizde de ekiplerimiz uyarıldı. Fen İşleri Daire Başkanlığı'nın İvrindi, Burhaniye, Dursunbey, Sındırgı, Gönen ve Bandırma şube şefliklerinde de karla mücadele ekiplerimiz 24 saat esasıyla görev yapmak üzere teyakkuz haline geçirildi. Kar yağışı nedeniyle yaşanacak olumsuzluklara müdahalede AFAD İl Müdürlüğü ekipleri ile koordineli çalışma yapılacak."
Editör: Haber Merkezi