Bitlis'in Hizan İlçesi Gayda Köyü yakınlarında askeri konvoyun geçişi sırasında PKK'lı teröristler tarafından yola döşenen el yapımı patlayıcının patlatılması sonucu şehit olan Jandarma Uzman Onbaşı Mesut Demir  (24), memleketi Balıkesir’in Sındırgı ilçesinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehit Jandarma Uzman Onbaşı Mesut Demir’in naaşı, Bitlis'te düzenlenen törenin ardından havayolu ile Balıkesir'e, oradan da helikopter ile Sındırgı ilçesi Dedeler Mahallesine getirildi.
Vali Ersin YAZICI, katıldığı cenaze töreninde Sındırgı İlçesi Dedeler nüfusuna kayıtlı Şehit Uzman Onbaşı Mesut Demir'in ailesine ve yakınlarına başsağlığı dileklerini ileterek sabırlar diledi.
Baba evine getirilerek helallik alınmasının ardından cenaze aracına konan Şehit Uzman Onbaşı Mesut Demir'in naaşı tekbirlerle cenaze namazının kılınacağı Dedeler Mahallesi Camii'ne getirildi.

Şehit Uzman Onbaşı Mesut Demir’in naaşı kılınan cenaze namazının ardından dualar ve tekbirler eşliğinde Dedeler Mahallesi Mezarlığı'na defnedildi.

TÜRK BAYRAĞI ŞEHİDİN BABASINA VERİLDİ
Vali YAZICI, defin işlemlerinin ardından Şehit babasına Türk bayrağı ve oğlunun fotoğrafını verdi. Şehit babası da bayrağı öpüp, başının üstüne koyarak teslim aldı.


Editör: Haber Merkezi