Şampiyon takımların oyuncular, Vali Ersin Yazıcı ve Başkan Uğur ile birlikte Mancester City- Leicester City maçını Etihad Stadyumu’nda izledi. Gençlere Mancester City’in Balıkesirli yıldız futbolcusu İlkay Gündoğan’da eşlik etti.

Büyükşehir Belediyesi tarafından İngitere’ye götürülen Yıldızlar kategorisinde şampiyon Edremit Mehmet Akif Ersoy Ortaokulu ve Gençler kategorisinde şampiyonluğu elde eden Susurluk Yeni Mahallespor takımları, Manchester kentini gezme fırsatı da buldular.


İngiltere kafilesinde AK Parti Balıkesir milletvekilleri Mahmut Poyrazlı, Kasım Bostan ile Kepsut, Havran, Sındırgı belediye başkanları da yer aldı.


Şampiyonlara Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur, AK Parti Milletvekilleri Kasım Bostan ve Mahmut Poyrazlı, İlkay Gündoğan ve ilçe belediye başkanları eşlik etti. Karşılaşmayı ev sahibi takım Manchester City 2-1 kazanarak sahadan gülen taraf olarak ayrıldı.

Bu yıl 3.sü düzenlenen turnuvaya Balıkesir'in 20 ilçesi ve 1130 mahallesinden 22 bine yakın sporcu katıldı. Turnuva da 2., 3. ve 4. Olan takımlar ile Bursa’da Galatasaray- Bursaspor maçını tribünlerden izlemişti.

Balıkesirliler, Manchester City-Leicester City maçını izledi.

Mancester City’in Balıkesirli oyuncusu İlkay Gündoğan, gençlere imzalı formalar hediye etti.

İlkay Gündoğan, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur'a bu şildi takdim etti.

Manchester City-Leicester City maçını izleyen gençler stad önünde bu fotoğrafı çektirerek tarihi günü ölümsüzleştirdi.

Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, misafirperverliğine teşekkür ettiği yıldız futbolcu İlkay'a Yağcıbedir halısı verdi.

Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, İlkay ve ailesiyle birlikte.

Editör: Haber Merkezi