BALIKESİRLİ ünlü siyaset adamı Recep Adın bir süredir tedavi gördüğü hastalığına yenik düştü. Adın, bu gece sahaba karşı vefat etti. 
İki çocuk sahibi 65 yaşındaki Recep Adın'ın cenazesi bugün Paşa Camiinde kılınan ikindi namazının ardından Başçeşme Merzarlığı'nda toprağa verildi.
CENAZEYE HER GÖRÜŞTEN İNSAN KATILDI
Cenaze merasimine Recep Adın'ın ailesi, yakınları yanında Balıkesir ve ilçelerinden gelen yeni ve eski belediye başkanlarıyla siyaset, iş, bürokrat ve spor dünyasının önde gelen isimleri katıldı.
Bu arada, ANAP'ta siyaset yapmış bir çok ismi de yeniden bir araya getiren Recep Adın'ın cenazesine, havanın yağışlı olmasına rağmen yüzlerce seveni katılarak son görevlerini yerine getirdi. 
HERKESİN SEVDİĞİ SAYDIĞI BİR İSİM İDİ..
Siyaset sahnesinde uzun yıllar yer alarak Balıkesir'e hizmet eden Recep Adın, Adalet Partisi'nde başladığı siyaset yaşamını kurucuları arasında yer aldığı Merkez Demokrasi Partisi ve uzun yıllar il başkanlığını yürüttüğü Anavatan Partisi ile sürdürmüştü. 
Balıkesirspor Kulübü'nde bir dönem yönetici olarak görev de üstlenen Recep Adın, herkes tarafından sevilen ve saygı duyulan bir isimdi.
EDİP UĞUR'DAN AİLESİNE TAZİYE TELEFONU
Recep Adın son olarak dört yıl önce AK Parti saflarına katılırken rozetini dönemin Genel Başkan Yardımcısı olan Büyükşehir Belediye Başkanı A. Edip Uğur takmıştı. Balıkesir dışında olduğu için cenaze törenine katılamayan Edip Uğur, yakın dostluğu olan Recep Adın'ın ailesini telefonla arayarak taziyede bulundu.
Recep Adın'a balikesirim.net ailesi olarak Allah'tan rahmet, kederli ailesine başsağlığı diliyoruz. 

Editör: Haber Merkezi