ŞEHİTLER İÇİN BAŞKENT'E BİSİKLETLE GİDİP GELDİLER..
ONBİLERCE Balıkesirlinin katıldığı törenlerle geçtiğimiz günlerde son yolculuğuna uğurlanan şehitlerimiz Deniz GÖÇKÜN ve Aydın NAZİLLİOĞLU anısına, Balıkesirli bisikletçiler Ankara'ya pedal çevirdi. 

Balıkesirli bisikletçiler, şehit astsubay Deniz Göçkün ve şehit polis Aydın Nazillioğlu adına Balıkesir'den Ankara Anıtkabir'e pedal çevirdi. Türkiye Harp Malülü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Balıkesir Şubesi önünde start alan bisikletçimize Ankara'ya kadar Şehit Deniz Göçkün'ün ailesi de arabayla eşlik etti. Bisikletçiler 22 saatlik yolcuğun ardından Ankara'ya ulaştı.

Balıkesirli sporcular ve şehit aileleri Ankara'ya ulaştıklarında Ankara Balıkesirliler Derneği yöneticileri tarafından karşılandı. 

Dernek başkanı Servet Camgöz ve yönetici arkadaşları, Balıkesir'den giden isimlerle birliket Anıtkabir'e çıktı, saygı duruşunda bulundu. 
Ardından bisikletlerine binerek yeniden Balıkesir'in yolunu tuttu,

Şehitlere saygı için pedal çevirerek Ankara'ya giden Balıkesirliler, Anıtkabir'de "Balıkesirli şehitleri unutmadık, unutturmayacağız" pankartı açtı. Türk bayraklarını dalgalandırarak günün anısına bu fotoğrafı çektirdi.

Editör: Haber Merkezi