BU HAİNLER EMELLERİNE VARAMAYACAKLAR
Birlik, beraberliğe kast eden hain saldırının kesinlikle amacına  ulaşmayacağını kaydeden  Vali Yazıcı, "Bu terör saldırısı neticesinde şehit olan emniyet mensubu kardeşlerime ve sivil vatandaşlarımıza Allah'tan rahmet, kederli ailelerine başsağlığı dileklerimi iletiyorum. Bu hainler emellerine varamayacaklar." diye konuştu.

İstanbul'da gerçekleşen terör saldırısını lanetleyen Vali Ersin Yazıcı, "Biz polisimizle, askerimizle ve milletimizle birlikte tek yüreğiz. Kimsenin gücü bu vatanı bölmeye yetmeyecektir. Bu ülkeyi hainlere bırakmayacağız ." dedi.

BU MİLLET SİZDEN...
Vatandaşın huzurunun kaynağının güvenlik güçleri olduğunu ifade eden Vali Yazıcı, "Bu ülkeden bir santimetrekare bile hiç kimseye vermeyeceğiz. Bunu hep birlikte sağlayacağız. Dimdik duracağız, korkmadan yılmadan dosta güven düşmana korku vererek yolumuza devam edeceğiz. Bu millet sizden bunu bekliyor. Bizler de bugün olduğu gibi bundan sonra da layıkıyla  görevini yeri getirerek hep birlikte el ele kol kolayız. Polis ve jandarmamızla tüm güvenlik güçlerimizle bu ülkeyi korumaya devam edeceğiz. Öncelikle kendi güvenliğimiz ardından da korumakla görevli olduğumuz bu milleti layıkıyla korumaya devam edeceksiniz.Bize olan güvenlerini boşa çıkarmayacağız."dedi.

TEK OLACAĞIZ BİRLİKTE OLACAĞIZ
Mücadelemizi sürdürerek şer odaklarının üstesinden geleceğimizi ifade eden Vali Yazıcı, "Tek olacağız birlikte olacağız, yolumuza devam edeceğiz. Kimse de bizi yolumuzdan döndüremeyecek. Devletimizin en tepesinden en alttaki görevlisine kadar tek vücut halinde yolumuza devam edeceğiz. Allah hepinize sabır versin. Başınız sağ olsun. Durmak yok. Allah'ın izniyle bu ülke layık olduğu yere çıkacaktır. Bunu da hep birlikte sağlayacağız. Tekrar başınız sağ olsun."dedi.

Ziyaretinde Vali Ersin Yazıcı'ya, İl Emniyet Müdürü Cengiz Zeybek ile İl Jandarma Alay Komutan V. Jandarma  Albay Hasan Aksoylu eşlik etti.
Editör: Haber Merkezi