BALIKES İR ile İvrindi arasında karayolları ekiplerinin yol genişletme çalışmaları sırasında kepçe operatörleri tarafından bulunan yaklaşık 5 metre uzunluğundaki dev yılan herkesi şok ederken bir taraftan da korku saldı.

Bazı çalışanlar korkudan sağa sola kaçıştı. Dev yılanın kepçe operatörleri tarafından görüldüğü yerde daha fazla kaçamadan öldürüldüğü öne sürüldü.

Dev yılanın son halini cep telefonlarına çeken kepçe operatörleri üzerlerindeki şoku atamadılar. Dev yılanın son görüntülerini cep telefonunda gören vatandaşlar ise şaşkınlıklarını gizleyemedi.

Bahadır Mersin, cep telefonunda gördüğü dev yılanın görüntüsü karşısında şaşırırken, duygularını şu şekilde dile getirdi:

"Böyle bir yılan daha önce görmedik. Şok olduk zaten. Kepçeci arkadaşlar kazı yaparken bulmuş. İlk defa böyle bir şey görüyoruz. Söylentiye göre şoke giren kepçeci hastaneye kaldırılmış.

Yılanın taşla, kürekle, kepçeyle öldürmeye çalışmışlar. Gördüğünüz gibi ejderha kafası gibi kafa var. Ege bölgesinde değil Türkiye de ilk defa böyle büyüklükte bir yılan görünüyor. Ben görmedim. Ancak sirklerde görürsünüz böyle yılanı" 

Editör: Haber Merkezi