Sandıklar açıldı, referandum sonuçlanalı neredeyse 48 saat oldu. Cumhurbaşkanlığı seçiminde Reisin tek başına aldığı oyu, Bizler MHP ile beraber almayı anca başarabildik. AK Parti ve MHP oyu yüzde 64 dayandığı bir seçim atmosferin de, yüzde 51.5 gibi bir netice ile seçimler sonuçlandı. 
Referandum sonucunu nasıl okumalıyız. 
Sonuçlar Milletimizin, AK Parti teşkilatlarına, belediyelere, fetö temizliği yapıyoruz devletimizi bu hainlerden temizliyoruz derken, kendi içimizde ki fetöcülere karşı yapmadığımız operasyonlara, milletimizin gösterdiği reaksiyon, bir İhtar namedir. 
Hiç kendimizi kandırmayalım, Reis Cumhurbaşkanı seçiminde kaç oy aldı ise, bugün de referandum da tek başına aldığı oy, aynı oy.
O gün Milliyetçi Muhafazakar Ülkücü MHP'li kardeşlerimiz den kimler destek verdi ise, bugün de aynı kardeşlerimiz referandumda destek verdi.
O gün Cumhurbaşkanlığı seçiminde alınan yüzde 52 oy da 5-6 puan MHP'li kardeşlerimizin katkısı vardı, bugün de alınan yüzde 51. 5 oyda yine 5-6 puan aynı kardeşlerimizin katkısı var. 
Rabbim onurlu bir davranış sergileyen, Devlet Bahçeli ve oyları ile destek veren Ülkücü kardeşlerimizden Allah razı olsun. 
Bugün kendi içimizdeki 3-4 puanlık kaybı görmezden gelip, MHP yeterince destek vermedi diye kızan kardeşlerimiz olabilir. Lakin seçime 48 saat kala, kendini bilmez niyetinin ne olduğu anlaşılmaz, bazı aklı evvellerin ortaya attığı eyalet tartışmaları, MHP seçmeni üzerinde olumsuz etki yaratmış, 1-2 puanlık MHP seçmeninin karar değiştirmesine ve hayır vermesi neticesini doğurmuştur.
Beklediğimiz oyu alamamızın altında yatan başka bir neden ise, 15 Temmuz darbe teşebbüsü neticesinde ihanet şebekesine yapılan operasyonlar, hapiste yatan hainler, devlet kademelerinden temizlenen işbirlikçilerin sayısının birkaç yüz bini bulması, aile eş dost akrabaları ve komşuluk ilişkileri içerisinde olan, bir milyona yakın seçmenin, sandıkta tepki göstererek, ihaneti unutup hükümete devlete karşı tepki neticesi, sandıklar da hayır vermeleri. 
Ayrıca bu seçimin bizler için en üzüntü verici yeri, İstanbul gibi Reisin ilçe il, belediye başkanlığı yaptığı, bu şehir benim aşkım dediği bir yerde, neticenin hayır çıkması Evet oylarının yüzde 48.5 bandında kalması. 
Aynı şekilde Ankara ve diğer Büyük şehirlerde çıkan, bizleri üzen seçim sonuçları. 
Eğer bugün Güneydoğu Anadolu'da belediyelerine kayyum atanan iller olmasaydı, buralarda bir önceki seçimlere göre artış gösteren, 1 milyon oy olmasaydı bugün referandumu 200-300 bin oyla kaybetmiş olacaktık.
Bunun bir sorumlusu hesap vereni olmalı. Bütün bunların nedeni, bugünkü geldiğimiz durumun müsebbibi, yanlış yönetilen teşkilatlar, rant kokan işler, Halka hizmet, Hakka hizmet anlayışından kopuş.
Parti içerisindeki bakanından vekiline, eski küskün parti yöneticilerinin aleyhte propagandaları,, belediye başkanları, vekiller arasındaki çekişmeler, kibirli Milletini küçük gören, hor gören tepeden bakan yöneticiler, Reisin yokluğunu fırsat bilip, kendi derebeyliklerini ilan eden üst yöneticiler. 
Bu kibirli anlayış Ankara'daki en üst yöneticiden, ufacık beldedeki yöneticilere kadar uzanan bir silsile, Milletten kopuş, duymama, kulak arkası etme anlayışı. 
Bu aziz aklı selim, feraset sahibi Milletimiz bizlere uyarı yapıp, ayağımızı denk almamızı istedikten sonra, şöyle haykırıyor.
Ben bu partiyi dava adamları mücahitlerle kurdum, sizler ise partimi Müteahhitler Partisi haline getirdiniz.
Sizler bu dava için, bir damla bile gözyaşı dahi dökmemiş, bir gün semaya elini kaldırıp, bu Ümmet için dua etmemiş insanlarla partimi doldurdunuz. 
Tankların önüne yatan, canlarını bu Millet, bu Devlet için ortaya koyan insanların omuzlarına basarak, yükselmek isteyenleri, bizler bu teşkilatlar da istemiyoruz. 
Bizler, Reisi sadece bir yerlere gelmek, bakan vekil, başkan olmak için yanında olan, makamlardan düşünce Liderini de, davasını da satan insanlar istemiyoruz. 
Bizler, son model lüks arabalarıyla köy yollarında endam eden, sokak aralarında lastik çeken, sonradan görmeleri , şımarık yetmeleri partimizde istemiyoruz. 
Bizler helal ile haramı ayıramayan, kendine yer açmak, rant sağlamak,düzenlerini devam etmek için için basına para saçan, birbirini karalayan insanları partimiz de istemiyoruz diyor. 
Bizler ahlaklı edepli, hayalı, alçak gönüllü, Allah'tan korkan kuldan utanan, Helal süt emmiş, oturduğu koltuğun kendine emanet edilmiş olduğunu bilen, insanlar görmek istiyoruz diyor.
Bizler vekillerimizi tercih sistemi ile,belediye başkanlarımızı bütün üyelerin ortak istişaresi,anketi ile,ilçe-il başkanlarını birden fazla adayın olduğu,kongrelerle seçmek istiyoruz. 
Arkasından siz bilirsiniz,bizler den söylemesi,referandumda sizlere uyarı çektik,ayağınızı denk alın dedik,bizler sadece seçeniz,ama unutmayın ki, sizleri seçenleriz. 
Unutmayın ki,unutulmayın ,yoksa siyaset arenasın dan kimler geldi kimler geçti, diyorlar.
Selam ve dua ile