AŞI uygulamasındaki başarısıyla Türkiye zirvesine doğru yol alan Balıkesir İl Sağlık Müdürlüğü, 15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü etkinliklerini de fırsata dönüştürdü. İl genelinde binlerce kişiye aşı uygulandı.


YOĞUN İLGİ VARDI

Sağlık Müdürlüğü, İl Merkeziyle ilçelerdeki Milli İrade ve Demokrasi Meydanlarında Covid-19 Aşılama Stantları açtı. Demokrasi şölenlerine katılan onbinlerce vatandaştan bir çoğu stantlara gelerek aşı oldu. 

VATANDAŞ MEMNUN


Balıkesir'de Valilik önündeki Milli İrade Meydanında gerçekleşen Demokrasi ve Milli Birlik Günü programına ekibiyle birlikte katılan Sağlık Müdürü Uz. Dr. Serkan Kadir Keskin,  iki noktasda kurulan aşı uygulama stantlarını ziyaret edip, görevlilere kolaylık diledi, vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşlar, uygulama için Sağlık müdürlüğü yetkililerine teşekkür etti. 

BALIKESİR TÜRKİYE 5'ncisi


Sonbaharı rahat bir şekilde karşılamak için vatandaşları aşı seferberliğine katılmaya çağıran İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, Balıkesir'in aşı uygulamasında yüzde 74.8 ile Türkiye ortalamasının üzerine çıktığını 81 il içerisinde 5. sırada bulunduğunu söyledi. 

1 MİLYON 330 BİN..

Bu arada, Balıkesir'de bugüne değin 1. 2 ve 3. doz aşı uygulanan kişi sayısı 1 milyon 330 bin olarak açıklandı.


İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin, ekibiyle birlikte stantları ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi