BALIKESİR'de koronavirüs bu kez genç bir kardeşimizi kurban aldı. 22 yaşındaki Hasan Çoban, koronavirüse yenik düştü. 

ÖLÜM SAYILARI ARTIYOR

Dursunbey'de koronavirüse yakalandıktan sonra getirildiği Balıkesir Şehir Hastanesi'nde tedavisine devam edilen Hasan Çoban, bugün akşam saatlerinde yaşama gözlerini yumdu. 


GENÇ yaşta vefatıyla ailesi başta olmak üzere sevenlerini yasa büründüren Hasan Çoban'dan geriye, sevdalısı olduğu sarı-lacivert formalarla çektirdiği görüntüler kaldı.


Taraftarı olduğu Fenerbehçe'ye destek  vermek ve canlı olarak izlemek için Rüştü Saraçoğlu stadına da giden Hasan Çoban'ın ölüm haberi, memleketi Dursunbey'de kısa sürede duyuldu ve büyük üzüntü yarattı.

ÖLÜM HABERİNİ
BABASI DUYURDU

Koronavirüsle mücadelesini kaybeden Hasan Çoban'ın ölüm haberini baba Ramazan Çoban, "Biricik oğlum Hasan'ı kaybettik. Allah mekanını cennet etsin inşallah" ifadeleriyle duyurdu.

BAŞKAN BAHÇAVAN'DAN MESAJ

Dursunbey Belediye Başkanı Ramazan Bahçavan, genç Hasan'ın vefatından duyduğu üzüntüyü duygusal bir mesajla dile getirdi.

Bahçavan mesajında; "Bu akşam, 22 yaşında hayatının daha baharında olan Hasan Çoban kardeşimizin koronavirüs sebebi ile tedavi gördüğü hastanede vefat ettiği haberi ile malesef ki derinden sarsıldık. Rahmet-i Rahmana kavuşan kardeşimize Allah'tan rahmet diler, ailesine ve sevenlerine sabırlar dilerim." ifadelerini kullandı.

Editör: Haber Merkezi