BALIKESİR İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, beraberindeki polis heyetiyle birlikte, Milli Eğitim Müdürlüğüne sürpriz ziyaret gerçekleştirdi. İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız şahsında tüm öğretmenlerin gününü kutladı. 

“Öğretmenlerimizi ve bizlere öğrettikleri güzel değerleri hayatımız boyunca unutmayacağız" ifadesini kullanan müdür Halil Onar, Başöğretmen Gazi Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere ebediyete irtihal eden tüm öğretmenlerimizi rahmet ve minnetle andıklarını ifade etti. 


Anlamlı ziyaretleri nedeniyle İl Millî Eğitim Müdürü Yakup Yıldız da "Bizler ‘Hocamın atının ayağından sıçrayan çamur, kaftanıma süstür.’ diyen bir ecdadın, öğretmene saygıyı ve hürmeti her şeyin üstünde gören bir medeniyetin mensupları olarak; çocuklarımızı, gençlerimizi, vatanına, milletine ve bayrağına bağlı, yeteneklerinin farkında, özgüveni yüksek, erdemli ve iyi insanlar olarak yetiştirmek için gece gündüz demeden çalışmaktayız. Bu özel günde yapmış olduğunuz anlamlı ziyaretiniz için ilimizde görev yapan 15.199 öğretmenimiz adına ben de sizlere teşekkürü bir borç biliyorum.” diyerek duygularını dile getirdi.


Ziyaret, İl Emniyet Emniyet Müdürü Hasan ONAR’ın tüm meslektaşları adına İl Müdürümüz Yakup YILDIZ’a çiçek takdimi ile sona erdi.
 

Editör: Haber Merkezi