Vali Hasan Şıldak, Balıkesir Üniversitesi (BAÜN)  tarafından son dönemde gerçekleştirilen çalışmalar ile ilgili düzenlenen Bilgilendirme ve Değerlendirme Toplantısına katıldı.
 

Toplantıda Rektör Prof. Dr. İlter Kuş katılımcılara yaptığı sunumda, Sağlıkta Güven Veren Üniversite, Şehriyle Bütünleşen Üniversite, Yerli ve Milli Duruşa Sahip Üniversite, Öğrencilerine Değer Veren Yönetim Anlayışı, Bilim Üreten, Teoriyi Pratiğe Dönüştüren Üniversite, Akademik ve Fiziki Alanda Güçlü Atılım ve Kültür, Sanat ve Sporda Öncü Üniversite başlıkları altında 2 yıllık süreçte gerçekleştirilen faaliyetler hakkında detayları il protokolü ile paylaştı. 

İŞBİRLİĞİNE ÖVGÜ

Vali Hasan Şıldak toplantıda gerçekleştirdiği konuşmada, katılımcılara teşekkür ederek; “Bu toplantıda bulunmaktan, buradaki bilgilendirmeleri, sunumları izlemekten son derece memnuniyet duydum. Her şeyden önce içinde bulunduğumuz ortam, başlı başına takdire değer bir işbirliğinin ve karşılıklı istişarenin işaretlerini ortaya koymuş oldu.

Sayın Rektörümüzü son iki yıllık dönemde üniversitemize kazandırdıklarından ve özellikle şehirle bütünleşme anlamında gösterdiği gayret ve katettiği mesafeden dolayı kutluyorum. Bu çalışmalarında ona destek veren çalışma arkadaşlarını tebrik ediyorum.

ÜNİVERSİTE GÖZBEBEĞİMİZ

Katılımcılarımıza da buradaki değerli fikirleriyle ortak aklın oluşması ve üniversitemizin, şehrimizin gözbebeği olan kurumumuzun gelişmesi adına ortaya koydukları iş birliği ve destek noktasında, paylaştıkları değerli fikirleri için teşekkür ediyor ve istifade ettiğimi ifade etmek istiyorum” dedi. 

GÜÇLÜ POTANSİYEL

Benzeri çalışmaların ildeki diğer kamu kurumlarınca ve Valilik düzeyinde de gerçekleştirileceğini dile getiren Vali Şıldak, “Balıkesir hakikaten çok güçlü potansiyeli ve içinde bulunduğu bu çok olumlu çalışma koşullarıyla, bu iş birliği ortamıyla örnek illerden biri olacaktır. Bu toplantı bunu göstermesi açısından da bir ışık yakmış oldu” ifadelerini kullandı.


Rektörlük Senato Salonunda gerçekleştirilen toplantıya; Vali Hasan Şıldak’ın yanı sıra Balıkesir Milletvekilleri Adil Çelik, Yavuz Subaşı, Mustafa Canbey, Pakize Mutlu Aydemir, Fikret Şahin, İsmail Ok, Garnizon ve 9. Ana Jet Üs Komutanı Hv. Plt. Tuğg. Kemal Turan, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Cumhuriyet Başsavcısı Alpaslan Kaplan, Adli Yargı İlk Derece Mahkemesi Adalet Komisyon Başkanı Ertem Küçük, İl Emniyet Müdürü Hasan Onar, İl Jandarma Komutanı J Kd. Alb. Tarık Hekimoğlu, İl Sağlık Müdürü Serkan Kadir Keskin ve İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız katıldı.

Editör: Haber Merkezi