Başkan Hasan Avcı mesajı şöyle:

“Ülkemizi ve tüm dünyayı saran Korona virüs salgını nedeniyle geleceğimizin güvencesi çocuklarımız okullarından uzak kaldılar. Korona virüs salgınına karşı tüm tedbirler alınarak, yalnız ilkokul birinci sınıflar ve anasınıfları okullarına başladı. Diğer evlatlarımız ise Eğitim Bilişim Ağı (EBA) üzerinden online eğitim ile devam edeceklerdir. Temennimiz en kısa zamanda tüm öğrencilerimizin okullarına kavuşmalarıdır. İnşallah toplum olarak el ele verecek, hep birlikte mücadele edecek ve bu salgını yine hep birlikte yeneceğiz. 


Çocuklar bizim geleceğimizdir. Bu bilinçle, düşünen, araştıran, yeni fikirlere açık, sorumluluk duygusuna sahip, milli kültürümüzü benimsemiş, bilim ve teknoloji üretimine yatkın, beceri düzeyi yüksek, manevi değerlere bağlı, üretken ve bilgi çağı insanı yetiştirmek devletimizin temel amacı ve bizlerin de en önemli asli görevleri arasındadır. Ülkemizin yarınlara en güzel şekilde hazırlanması için evlatlarımızı iyi yetiştirmek zorundayız. Bu okullarımızdan yetişecek evlatlarımız da ailelerine yakışır bir şekilde sorumluluk yüklenecek ve ülkemizi çağdaş medeniyet seviyesine değil, daha üstüne çıkaracaklardır.
Bu vesile ile idareci, öğretmenlerimizin ve tüm öğrencilerimizin sağlıklı, mutlu ve başarılarla dolu bir yıl geçirmelerini diliyor, 2020-2021 eğitim-öğretim yılının ilçemize, şehrimize ve ülkemize hayırlı olmasını temenni ediyorum.” İfadelerine yer verdi.

Editör: Haber Merkezi