Bebeğin gelişim süreci ile ilgili tüm bilgilerin yer aldığı “Bebekoloji Buluşmaları” sürdürülebilir ve yaşayan bir proje olmasıyla dikkatleri üzerinde topluyor. Bebekoloji Anadolu’da konseptiyle Edirne’den Erzurum’a birçok şehri ziyaret eden ebebek, Temmuz ayında Balıkesir’deki bebeveynlere bilgiyle dokundu.

Süper Dadı olarak bilinen Pedagog Gözde Erdoğan’ın, Uyku Koçu Eda Ölmez’in ve Yeni Doğan Hemşiresi & Emzirme Danışmanı Esra Ertuğrul'un katılımıyla gerçekleşen Bebekoloji Anadolu’da Balıkesir etkinliği oldukça kalabalık bir dinleyici kitlesine sahipti.

Bilgilendirici oturumlar, sürpriz hediyeler ve yarışmalarla renklenen etkinlik,  Balıkesir Esas 10 Burda AVM’de gerçekleşti.

2015 yılından itibaren Türkiye’nin birçok noktasındaki bebeveynleri uzmanlarla buluşturarak yoğun ilgi gören konferans serisinin 15.’si olan Balıkesir’in ardından Ağustos ayında ise Çorlulu anne ve babalar ile bir araya gelinecek.

Bebeveynlerin, bebekleri ile daha sağlıklı ilişkiler kurmalarını sağlamakla birlikte, bebeklerini yetiştirirken izleyecekleri yol haritasına katkıda bulunarak daha iyi bir gelecek için adım atmalarına olanak da sağlayan Bebekoloji Anadolu’da etkinliğinde çocuklu hayat önerilerinden bebek uykusunda doğru bilinen yanlışlara kadar birçok konuya değinildi.

ebebek Hakkında

ebebek, annenin ve bebeğin, doğum öncesinden başlayıp 4 yaşa kadar uzanan süreçteki tüm ihtiyaçlarını; kaliteli ürünler, güler yüzlü kadro, yüksek hizmet standartları, hesaplı fiyatlar, uzman bilgisi ve alışveriş sonrası desteğiyle günün 24 saati karşılayan bir internet sitesi ve mağazalar zinciridir. 2001 yılında e-ticaret sitesi ile başladığı tecrübesini 2003 yılı başında fiziki mağazacılığa taşıyan ebebek; ebebek.com internet satış sitesi ve 51 ildeki 146 mağazasıyla anne-babalara hizmet vermeye devam ediyor.

Editör: Haber Merkezi