BALIKESİR Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, gençlik liderlerimizle video konferans aracılığı ile toplantı düzenledi. Arıcıoğlu, dijital ortamdaki faaliyetlerin korona virüs sonrasında da devam edeceğini, yeni yarışma ve turnuvaları gençlerle buluşturacaklarını ifade etti.

Balıkesir'de Arıcıoğlu, gençlik liderleriyle video konferans yöntemiyle toplantı gerçekleştirerek yol haritasını belirledi.

BALIKESİRLİ GENÇLER ÇOK ŞANSLI

İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, Covid-19 nedeni ile evden çalışma modeliyle yürüttüğümüz çalışmalar ile bu dönemde yapılabilecekler hakkında görüş alışverişinde bulundu. Evden yürütülen çalışmalarla gençlerimize bilişim ve iletişim kanalları yoluyla da etkili bir şekilde ulaşılabileceğine vurgu yapan İl Müdürü Arıcıoğlu, önümüzdeki dönemde hazırlıklarımızı tamamlayarak dolu dolu etkinliklerde buluşacağımıza işaret etti.

GİTAR, BAĞLAMA, TASARIM..

Dijital ortamdaki faaliyetlerimize ağırlık vermemiz gerektiğini dile getiren İl Müdürü Arıcıoğlu, “Gitar, bağlama, halkoyunları, fotoğrafçılık, tasarım gibi eğitimlerimizi internet üzerinden yapmaya devam etmeliyiz. Plan ve programlarımızı yaparak önümüzdeki bir aylık süreçte Kültür sanat yarışmaları, Bilgi Yarışmaları ve turnuvalar düzenleyelim. Sosyal medya kanalıyla online eğitim ve yarışmalarımızı iletişim altyapımızı geliştirerek devam edelim“ dedi.

GENÇLİK  MERKEZLERİ YENİLENDİ

Gençlik Merkezlerimizde büyük özveriyle çalışan gençlik liderlerimizin ürettiği proje ve programların her zaman destekçisi olacaklarını belirten İl Müdürü Arıcıoğlu, “Bütün şartlarımızı zorlayarak 8 Gençlik Merkezlerimiz ve Genç Ofislerimizin tüm tefrişatlarını yeniledik ve tamamladık. Ancak faaliyet anlamında daha çok çalışarak ve sezona hazırlıklarımızı yaparak başlayacağız. Gençlik merkezlerimizi kalkındıracak olan, aksiyonu sağlayacak olan sizlersiniz. Her zaman sizlerin yanındayız ve her türlü desteği veriyoruz. Bu zor günlerinde ve her şartta bu ülkenin bize ihtiyacı var. Şimdiye kadar gençlerimizle birlikte Siperlikli Maske üretimi konusundaki gayretleriniz ve çalışmalarınızı takdir ediyorum. Biz bunu gençlerimizle, ilmimizle, gayretimizle, inancımızla başardık. Biz güçlü bir devletiz. Sizin nezdinizde ülkemizin tüm gençlerine teşekkür ediyorum." değerlendirmesini yaptı.

Editör: Haber Merkezi