Bir dizi etkinlik için Balıkesir’e gelen; KADEM Genel Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ayşe Kardaş Ergezen, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. 


Balıkesir Büyükşehir Belediyesi’ne de bir ziyaret gerçekleştiren heyeti; Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz ve eşi Mehtap Yılmaz makamda ağırladı.

Balıkesir Kadın ve Demokrasi Derneği (KADEM) tarafından düzenlenen “Kuvayı Milliye Harekâtı ve Kurtuluşunda Kadın Gönüllüler” isimli panele katılmak için Balıkesir’e gelen; KADEM Genel Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ayşe Kardaş Ergezen bir dizi ziyaret gerçekleştirdi. 


Balıkesir’de kadınlara yönelik hayata geçirdikleri çalışmalar ve yapmayı planladıkları projeler hakkında bilgiler veren Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, KADEM’in Balıkesirli kadınlar için büyük önem arz ettiğini ve kadınlara yönelik yaptıkları çalışmalara her fırsatta destek olduklarını belirtti.

Kendilerini ziyaret eden; KADEM Genel Başkanı Dr. Saliha Okur Gümrükçüoğlu, KADEM Genel Başkan Yardımcısı Sümeyye Erdoğan Bayraktar ve Aile Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Ayşe Kardaş Ergezen  ve KADEM Balıkesir Temsilcisi Zeliha Kahraman’a da teşekkürlerini ileten Başkan Yılmaz, kendilerini Balıkesir’de ağırlamaktan mutluluk duyduklarını ifade etti.

Editör: Haber Merkezi