Büyükşehir Belediyesi Kent Estetiği Başkanı Fatih Doğan Tügva Yurdu’nda gençler ile buluştu.

Doğan, askeriye girişlerinde yazan sözden örnek vererek söze başladığı konuşmasında, “Disiplinin olmadığı yerde kan ve gözyaşı vardır. Hayatta başarılı olmak istiyorsanız disiplinli olmak zorundasınız. İdealleriniz uğruna şimdi üniversitede bedel ödemezseniz, gün gelir iş hayatınızda ağır bedeller ödemek zorunda kalırsınız Üniversiteden mezun olmak, diploma sahibi olmak artık yetmiyor.

Özel sektörün aradığı güven, sadakat, iş bitirme özellikleri. Sosyal yönden kendinizi geliştirin, stajınızı hakkını vererek yapın, naylon staj yoluna tevessül etmeyin. Dil eğitimi, yurt dışı tecrübesi, seminer konferanslara kendinizi yetiştirin. Tügva sizin için büyük nimet. İyi değerlendirirseniz burası size ikinci bir üniversite olabilir. Üniversite döneminde hem okudum hem çalıştım. Sanayide de çalıştım, firmalarda müdürlük de yaptım. Yaptığım işten hiçbir zaman gocunmadım, emeğimi hiçbir zaman esirgemedim.” dedi.

Fatih Doğan, gençlerimize hayat hikayesini anlatarak genç yaşta başarılı olabilmenin nasıl mümkün olduğunu gösterdi. Sohbet karşılıklı soru cevap şeklinde devam etti. Öğrenciler çok memnun kaldı.

Fatih Doğan, İl Başkanımız Beşir Islak için de, “Her şeyden önce o bizim kardeşimizdir. Beş yıl beraber çalışma imkanımız oldu kendisiyle. Her zaman sahadaydı, üretkendi, bulunduğu kurumdan değer alan değil, kuruma değer katan biriydi. Bundan sonra da böyle olmaya devam edecektir. Bizi davet ettiği için de kendisine çok teşekkür ediyorum.” sözlerini sarf etti.

Editör: Haber Merkezi