Medeniyet (Fikir - Düşünce - Siyaset - İktisad - Derneği) Balıkesir Temsilciliği dualarla hizmete açıldı.

Genel başkanlığını Ali Öztürk'ün yaptığı Medeniyet Derneği, Balıkesir İl Temsiliği görevini müteahhit Şükrü Bakır yürütüyor.

AK Parti Balıkesir teşkilatlarında uzun süre görev yapan Bakır, toplumsal hizmetlerini şimdi ise temsilciliğini üstlendiği Medeniyet Derneği ile sürdürecek. 


Derneği, Balıkesir'de kısa süre içerisinde bilinir hale getiren Şükrü Bakır, İl Temsilciliği hizmet ofisini Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın katılımıyla hizmete sundu. 

PROTOKOL TAM KADRO
Medeniyet Derneği Balıkesir Temsilciliğinin açılışını Balıkesir Valisi Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Ak Parti Balıkesir İl Başkanı Ekrem Başaran, Gençlik ve Spor İl Müdürü Lokman Arıcıoğlu, İl Milli Eğitim Müdürü Yakup Yıldız, İl Kültür ve Turizm Müdürü Mustafa Çaltı ile çok sayıda kişi katıldı. 


Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan'ın temsilcilik açılışından sonra "Medeniyet Sohbeti" adı altındaki programda çeşitli konulardaki görüşlerini katılımcılarla paylaştı. 


Medeniyet Derneği Balıkesir Temsilcisi Şükrü Bakır, "Medeniyetimizin inşaa ve ihyasına katkı koymak için çıktığımız bu yolda Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun." dedi.


Bu arada, Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan temsilcilik açılışı için geldiği Balıkesir'de, Valilik ve Büyükşehir Belediyesini de ziyaret etti.

Editör: Haber Merkezi