Balıkesir'deki görevinden ayrılarak Bursa-Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü'ndeki kadrosuna geri dönmeye hazırlanıyor.
Aydın, Balıkesir'de görev yaptığı süre içinde elinden geldiğince, gücünün yettiğince mazeret üretmeden başarının bir ekip işi olduğu düşüncesiyle hak, hakikat ve adalet ölçüleri içinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştığını belirtti.

"KARAR VERİCİLERİN TASARRUFUNU SAYGIYLA KARŞILIYORUM"
Milli Eğitim Müdürü İbrahim Aydın yayımladığı veda mesajında şu ifadelere yer verdi:
"Yaklaşık bir yıldır onurla yürüttüğüm Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürlüğü görevimden, 21 Aralık 2012 tarihi itibariyle, ayrılarak Orhangazi İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü kadroma dönüyorum.
Karar vericilerimizin böyle bir tasarrufta bulunmalarını saygıyla karşılıyorum. Kısa zamanda çok sevdiğim Balıkesir için her şeyin, benim bulunduğum zamandan daha iyi ve güzel olmasını temenni ediyorum.
Bu güzel ilde görev yaptığım zaman süresince, elimden geldiği, gücümün yettiği kadarıyla mazeret üretmeden, başarının bir ekip işi olduğu bilinciyle; hak, hakikat ve adalet ölçüleri içerisinde olmaya azami derecede özen ve hassasiyet göstererek çalıştım. Çalışma arkadaşlarımın her zaman yardımlarını ve desteklerini gördüm. Tüm personelimizle el ele vererek, bu kısa sürede dahi olsa önemli ve güzel işler başardığımıza inanmaktayım.
İl Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptığım süre içerisinde; merkezde bulunan okullarımızı, ilçelerimizi köylerine varana kadar gezme ve sorunları yerinde inceleme fırsatı buldum. Bu sorunlara ciddi bir şekilde eğildik ve çözümler ürettik.

"BALIKESİR'İN GELECEĞİNE KATKI SAĞLADIĞIMIZ İNANCINDAYIZ"
Tüm bu başarılı çalışmaları, en önemli yönetim ilkesi olan “adalet”i gözetmeyi ön plana alarak, çalışanlarımızı motive ederek, ödüllendirerek, kurumumuzu verilere dayalı çağdaş yönetim anlayışı ile yöneterek ve ortak akıl ile hareket ederek başardık. Okullarımızın fiziki yapı ve donatımı konusunda oldukça titiz davrandık. Modern okul ortamları ve çağın teknolojisini okullara taşıyarak Balıkesir’in geleceğine katkı sağladığımız inancındayım.
Yine bu süre zarfında Balıkesir’in elli yıllık eğitim geleceğini etkileyeceğine inandığımız  “Balıkesir Eğitim Kampüsü” konusunda ciddi gelişmeler sağlanmıştır. 600 dönümlük bir alan belirlenmiş olup, gerekli altyapı çalışmaları başlatılmıştır. Aynı zamanda “Bandırma Eğitim Kampüsü” için ise Milli Eğitim Bakanlığı tarafından mimari proje ihalesine çıkılmış olup; önemli bir mesafe kat edilmiştir.
İl Milli Eğitim bünyesinde yapılan harcamalar konusunda da büyük tasarruflar sağladık. Örneğin sadece telefon harcamalarında bile yüzde 65’e varan tasarruf sağlanmıştır.

"KİŞİLER GEÇİCİ, KURUMLAR KALICIDIR"
Kişiler geçici, kurumlar kalıcıdır. Asıl olansa bu eşsiz vatana, yüce millete daima hizmettir. Bu güzel ilde, eğitim camiasına hizmet etmiş olmanın gururunu, her zaman içimde yaşayacağım. Balıkesir’in bu ciddi çalışmalara fazlası ile layık olduğu inancındayım.
Geçen bu süre içerisinde sevgi, saygı ve güven üzerine inşa ettiğimiz iş ve çalışma heyecanımıza sürekli destek ve katkılarıyla güç katan Valimiz Sayın Ahmet Turhan bey olmak üzere, Milletvekillerimize, kaymakamlarımıza, belediye başkanlarımıza, kurum müdürlerimize, gösterdikleri büyük özveri ve coşku ile her zaman yanımda hissettiğim mesai arkadaşlarıma, millî eğitim personelimize, tüm okul ve kurum müdürlerimize, müdür yardımcılarına, çocuklarımızı millî, ahlaki, insani ve evrensel değerlerle yetiştirmek üzere emanet ettiğimiz kıymetli öğretmenlerimize, saygıdeğer hayırseverlerimize, eğitim sendikalarımıza, yazılı ve görsel basın mensuplarımıza, eğitim-öğretim alanında büyük duyarlılık gösteren değerli Balıkesir halkına, sivil toplum kuruluşlarına ve değerli velilerimize sonsuz teşekkürlerimi sunuyor; bundan sonraki yaşantılarında sağlık, başarı, mutluluk ve haklarını helal etmelerini dilerken Allaha ısmarladık diyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

Editör: Haber Merkezi