Ali Hikmet Paşa İlk ve Orta Okulu'nda görev yapan 110 öğretmen, aralarında topladıkları paralarla öğrenciler ve veliler için lokma hayrı düzenleyince okul bahçesi ana baba gününe döndü. 

Balıkesir'in en eski eğitim kurumlarından Ali Hikmet Paşa'da görev yapan öğretmenler okulun bahçesinde öğrenci ve velilerine lokma hayrı yaptı.  1967 yılında eğitim ve öğretime açılan okula adını veren mahalle sakinleri öğretmenlerinin duyarlı davranışı ile duygulandı.

Okul Müdürü Ramazan Şentürk, "Okulumuzun başarısı için öğrenci velilerimizle birlikte dayanışma içinde olan öğretmen arkadaşlarımızın davranışı herkesi duygulandırdı" dedi.

Öğretmenlerin lokma hayrına okulda öğrenim gören 2 bin 300 öğrenci ve 2 bin veli katılınca uzun kuyruklar oluştu. 72 şubesi bulunan okuldaki lokma hayrı akşam saatlerine kadar sürdü.

Okul Müdür Şentürk, hayırsever işadamı Ömer Kurşun'un yardımıyla okulda toprak olan dinlenme alanına kilit parke taşı döşendiğini, kendi çabalarıyla da okulun konferans salonunu modern hale getirdiklerini bildirdi. Okulda yaklaşık 2 bin metrekarelik alana ise basketbol ve voleybol sahası kazandırmak istediklerini kaydetti. 

Editör: Haber Merkezi