BALIKESİR Üniversitesi (BAUN) Rektörü Prof. Dr. Kerim Özdemir, Balıkesir’de faaliyet gösteren yerel basın kuruluşları ve yaygın basının il temsilcileriyle bilgilendirme toplantısında buluştu.
Rektörlük Senato Salonundaki toplantıda Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Şakir Sakarya, Prof. Dr. İlter Kuş, Prof. Dr. Yılmaz Arı, Genel Sekreter Orhan Durak ile Basın ve Halkla İlişkiler Müdürü Yrd. Doç. Dr. Murat Özkul da hazır bulundu.

Rektör Prof. Dr. Kerim Özdemir’in açılış konuşmasıyla başlayan toplantıda. 2015 yılında gerçekleştirilenler ile geleceğe yönelik hedefler değerlendirildi.
Gerçekleştirilen çalışmaları; “Kurumsallaşma, Sosyalleşme ve Uluslararasılaşma” başlıklarında basınla paylaşan Rektör Özdemir, basın kuruluşları temsilcilerine de üniversitemize gösterdikleri ilgi dolayısıyla teşekkür etti.

Senato Salonundaki toplantının ardından kampüs gezisi ile devam eden basın buluşması, Bilim ve Teknoloji Uygulama ve Araştırma Merkezinin ziyaret edilmesiyle sona erdi.

Özdemir, Rektörlük binası önündeki günün anısına fotoğraf çektirdiği yerel muhabir ve temsilcilerin sorularına açık yüreklilikle yanıtladı.
Editör: Haber Merkezi