Balıkesir Valilik tarafından Öğretmenevi'nde düzenlenen tanışma ve teşekkür yemeğine Balıkesir ve ilçelerinde okul yaptıran hayırseverlerden Nuran Oğuz, Zehra Baysal, Şelale Batubey, Recep Ahmet Mercan, Nazmi Yarış, Faruk Kula, Cihan Şişman, Fehime Kula, Sevim Yolcu, Necdet Uysal, Rona Yırcalı adına oğlu Sırrı Yırcalı katıldı.

Balıkesir İl Milli Eğitim Müdürü Şahan Çoker de yemekte hazır bulundu. Hayırseverlere, "Sizler bu şehrin yüz akısınız " diye seslenen Vali Ersin Yazıcı, teşekkür plaketi sundu. Vali Yazıcı, "Bugün sizlerle beraber olmak bana onur veriyor, mutluluk veriyor. Eğitime yapılan, insana yapılan yatırım en büyük yatırımdır. Karşılığı parayla da ölçülemez. Eğitimin insana kazandıracaklarının bir sınırı yok. Değerli hemşehrilerim, bu okullarda yetişen tüm çocuklar sizlere müteşekkirdir. Her bir çocuğun eğitiminde, her bir ailenin kalbinin köşesindesiniz. Öğretmenlerimiz, çocuklarımız ve Balıkesirliler adına hepinize tek tek teşekkür ediyorum" dedi.


Bu ülkeye hizmet etmenin en iyi yollarından birisinin de toplumsal hayatın ihtiyaçlarını karşılamaya dönük katkılar olduğunu belirten Yazıcı, "Bu vesileyle ebediyete intikal etmiş hayırseverlerimize de Allah'tan rahmet yakınlarına başsağlığı diliyorum" dedi. 
Hayırseverler de kendilerini biraraya getiren Vali Yazıcı'ya teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi