Balıkesir'de yüzlerce kişiye yeni ekmek kapısı olması yanında ekonomisine katkı sağlayacak, sosyal ve kültürel yaşamına hareketlilik ve renklilik kazandıracak Esas 10 Burda'nı açılışı için geri sayım başladı.


Ağırlıklı olarak ticari gayrimenkul alanında faaliyet gösteren Esas Gayrimenkul, Balıkesir'deki 100 milyon dolarlık bir  görkemli projesiyle yatırımlarına hız kesmeden devam ediyor.

Esas Gayrimenkul, 100 milyon dolar yatırım ile 40 bin m2 kiralanabilir alanı, 1.800 araç kapasitesi ve 1.200 kişiye doğrudan istihdam sağlayacak yeni projesi 10 Burda Alışveriş Merkezi’nin kapılarını açmaya hazırlanıyor.

Esas 10 Burda; modaya yön veren markaları, her damak zevkine hitap eden lezzet seçenekleri, keyifli sohbetlere ev sahipliği yapacak kafeleri, eğlenceli etkinlikleri ile Balıkesir’in yeni yaşam ve buluşma merkezi olacak.

BALIKESİRLİLER YEPYENİ BİR ALIŞVERİŞ

ve EĞLENCE DENEYİMİ KAZANACAK

Kaz Dağları’ndan, Ege ve Marmara’nın olağanüstü doğasından ve sanayisinden ilham alan mimari yapısı, açık ve kapalı alanları, Balıkesir’e ilk kez gelen global ve yerel markaları, 7 sinema salonu, Türkiye’de ilk kez bir alışveriş merkezi içerisindeki 800 m2’lik alanda konumlandırılan, pek çok konsere ve etkinliğe ev sahipliği yapacak 4 bin kişilik dev sahnesi  “Sahne 10”,

2 bin m2 eğlence alanı, 2 bin 500 m2 elektronik mağaza alanlarından oluşan 150 mağazalık konsepti ve kolay ulaşılabilirliği ile Esas 10 Burda AVM, ziyaretçilerine yepyeni bir alışveriş ve eğlence deneyimi sunacak.

10 Burda AVM’de yer alan Anchor mağazalar

Alaçatı Muhallebicisi, Boyner, Cinemapink, e-bebek, FLO, Koton, LC Waikiki, Mango, Media Markt, Migros, Mudo, Playland, Starbucks, Tekzen

AÇILIŞTA BÜYÜK SERGİ


Mustafa Kemal Atatürk, Michael Jackson ve Kemal Sunal'ın da aralarında bulunduğu 28 ünlünün balmumu heykelleri 14 Kasım'dan itibaren 10 Burda Alışveriş Merkezi'nde sizleri bekliyor!




 

Editör: Haber Merkezi