Ak Parti Balıkesir Milletvekili Adil Çelik, Volkswagen’in Türkiye’ye yapması beklenen yatırımının Balıkesir’e getirilmesi için başlatılan çağrı üzerine Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi ile görüştüğünü ve Volkswagen’e yatırım için teklif edilen 5-6 il arasında Balıkesir’in olmadığını açıkladı.

Balıkesir'in hukukçu vekili Çelik, Volkswagen yatırımıyla ilgili olarak Balıkesir HABERCİ gazetesinden Mahmut Acaröz'e yaptığı açıklamada önemli mesajlar verdi.

Balıkesir’de Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu ve Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula’nın Volkswagen’in Türkiye’de yapmayı planladığı yatırımın Balıkesir’e getirilmesi amacıyla birlikte hareket edilmesi çağrısı üzerine Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut ile görüştüğünü açıklayan Adil Çelik, "Volkswagen’e yatırımın Türkiye’ye yapmaları halinde 2018 Ekim ayında 5-6 il teklif edilmiş ve bu iller arasında Balıkesir bulunmuyor" dedi.

“YATIRIM OFİSİ BAŞKANINI BALIKESİR’E GETİRECEĞİZ”

Milletvekili Adil Çelik, “Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut ile görüştüm kendisini en kısa sürede Balıkesir’e getireceğiz. Ticaret Odası Başkanımız Rahmi Kula ile de görüştüm. Cumhurbaşkanlığı Yatırım Ofisi Başkanı Arda Ermut’a Balıkesir’de yatırım imkanlarını yerinde anlatacağız. Balıkesir’in avantajlarını en iyi şekilde anlatıp yeni yatırımları Balıkesir’e getirmek için mücadele edeceğiz” dedi. Mahmut ACARÖZ

Editör: Haber Merkezi