ÇÖZÜM ODAKLI, İŞ ODAKLI ÇALIŞIYORUZ

Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, yeni Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte Vali Ersin Yazıcı'yı ziyaret etti.

Nazik kabullerinden dolayı Vali Yazıcı'ya teşekkür eden Ayvalık Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Büyükçıvgın, kentin gelişimine katkıda bulunacak her türlü projeye destek vermeye hazır olduklarını belirtti.

ESNAFIN VE TİCARETİN NABZINI TUTAN MESLEK KURULUŞLARI

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek yönetim kuruluna seçilen isimleri tebrik eden Vali Yazıcı, Ticaret ve Sanayi Odası gibi sivil toplum kuruluşlarının bulundukları yerleşim yerlerinde ve çevrelerinde esnafın ve ticaretin nabzını tutan çok önemli meslek kuruluşları olduğunu belirtirken, Ayvalık Ticaret Odası Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyeleri nezdinde tüm esnaf ve ticaret erbabına hayırlı işler temennisinde bulundu.

Vali Ersin Yazıcı, Ticaret ve Sanayi Odaları'nın kentin kalkınmasında lokomotif görev üstlendiğini söyledi

SİZLERİN ÇALIŞMASI ŞEHRİN EKONOMİK YAPISINI CANLANDIRACAK

Ayvalık Ticaret Odası'nın önemli bir sivil toplum kuruluşu olduğuna dikkat çeken Vali Yazıcı, " Balıkesir, sanayisi, ekonomisi ve bunun yanında tarihi, kültürel zenginlikleriyle ön plana çıkmış bir ilimiz. Ayvalık ilçemiz de önemli bir pozisyona sahip. Sizlerin çalışması şehrin ekonomik yapısını canlandıracak. İstihdam sağlayarak, üreterek, İlimize katkıda bulunuyorsunuz. Kamu ve sivil toplum kuruluşları işbirliğini daha da arttırmamız gerekmektedir. Tüm kuruluşlar olarak Balıkesir için hep birlikte koşmamız gerekiyor. Bizler çözüm odaklı, iş odaklı çalışıyoruz. Tabi ki, bunu elbirliğiyle, güç birliği ile yapmamız gerekiyor. Birlik ve beraberlik içerisinde olduğumuz zaman çok güzel işler çıkacaktır ve işler rahatlıkla sonuçlanacaktır. Biz Ayvalık'ı seviyoruz. Tüm Balıkesir'i seviyoruz.  Kurumun temsilcisi olan sizlere görevinizde başarılar diliyorum." dedi.

Editör: Haber Merkezi