Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) yeni Başkan Rahmi Kula döneminde üye sayısını 117'ye yükseltti. Genç İşadamları aylık geleneksel yemekli toplantılarında derneğe yeni katılan üyeleri tanıdı. "Aile şirketleri ve kurumsallaşma konularında uzmanları dinledi.

BAGİAD'ta görevi Mert Yavuz'dan görevi devralan Başkan Rahmi Kula, Otel Basri'de gerçekleştirilen geleneksel aylık yemekli toplantılarında derneklerinde 117 üye sayısına ulaştıklarını belirterek, "Yönetim kurulu olarak derneğimize üye kazandırma çalışmalarına devam etmekteyiz. Sizlerinde bu konuda bizlere yardımcı olmanızı istiyoruz" dedi.

Yönetim kurulunun çalışmaları hakkında bilgiler veren Kula başlattıkları üye ziyaretlerini sıklaştırarak devam ettireceklerini  bildirdi. 

KOSGEB Girişimcilik Eğitmeni Murat Taşkın ve Uzman Psikolog Günnur Kuzu katıldığı toplantıda Toplantıda, "Aile Şirketleri ve Kurumsallaşma" konulu eğitimin gerçekleştirildi.

Başkan Kula, "Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği’nin araştırmasına göre Türkiye’de şirketlerin ortalama ömrü 12 yıldır. Şirketlerini ikinci nesilden üçüncü nesil'e aktaran aile şirketlerinin sayısı ise çok düşüktür" diye konuştu.

Derneğe yeni üye olan F. Ural Gültan, Serkan Baysal, Ahmet Dönderdi, Özgür Fiskeci, Mehmet Çavlan, Muharrem Tüfekçi, Hikmet Temel ve Mehmet Akkan kürsüye gelerek kendilerini tanıttı. 

Editör: Haber Merkezi