Köşe profilleri genellikle alçı levhaları olarak kullanılmaktadır. Alçı yapılacak yüzeyin sağlamlaştırılması ve sabitlenmesi için kullanılır. Asma tavan sistemlerinde de baklava dilimi köşe profili kullanılmaktadır. Alçı tavan yapılacak oda veya alanda alçı tavanın duvara sabitlenmesi amacıyla uygulanır.

İç ve dış mekanlarda duvar dikliğini sağlamak ve duvarı darbelerden korumak için kullanılır. Parça genellikle hafif ve kolay şekil alabilen alüminyumdan tercih edilir. Alüminyumun yanı sıra çelik ve demir profillerde tercih edilebilmektedir. Baklava dilimli köşe profilleri her zaman geniş kapsamlı bir kullanım özelliğine sahip olan bir yapı malzemesi karşımıza çıkmaktadır.

Baklava Dilimli Köşe Profili Kullanımı

Bu tarz yapı malzemeleri iç dış mekan ve inşaat sektöründe oldukça fazla tercih edilmektedir. İnşaat alanında ortaya çıkan parça ve malzeme ihtiyacı demir profiller yardımı ile giderilir. Baklava dilimli köşe profil ise asma tavan sistemleri ve duvar sabitliğini sağlamak üzerine kullanılır.

Duvar dikliğinin sağlanması ve duvarın dış etkenlerden korunması parçanın esas görevidir. Bununla birlikte diğer mimari ve dekor arkası ürün olarak kullanımı mümkündür. Kullanım esnasında suya değdirilmemeli ve rutubetsiz ortamda muhafaza edilmelidir.

Baklava Dilimli Köşe Profili Fiyatları

Yapı malzemeleri hammadde ve ölçülere göre fiyatlandırılabilmektedir. Bununla birlikte baklava dilimli köşe profili fiyatları da bu etkenlere bağlı olarak oluşturulmaktadır. İhtiyacınız ve istediğiniz ölçüye göre fiyatlandırma yapılmaktadır. Profil ölçüleri duvar veya tavan uzunluğuna göre değişiklik gösterebilir.

Uygun olan duvara ve tavana göre kesim yapılabilir. Genişletilmiş sacdan üretildiği için ölçülere uygun kesilmesi kolaydır. Genellikle dört bakla veya beş bakla halinde üretilmektedir. Kullanılacak yüzeye göre kalınlığı da değiştirilebilir. Tüm bu bilgiler ışığında en kaliteli baklava dilimli köşe profilleri için https://www.vesnametal.com.tr/urunlerimiz/baklava-dilimli-kose-profili/ internet sayfasını ziyaret edebilirsiniz!

Editör: Haber Merkezi