Bursa, Balıkesir, Çanakkale ve Yalova’da 5 milyon kişiye hizmet veren Limak Enerji yoğun sirkülasyona sahip bölgelerde, müşterilerinin kolay erişim sağlayabileceği lokasyonlarda hizmet vermeye devam ediyor. Balıkesir’de son olarak Bölge Müdürlüğü’nü yeni adresine taşıyan ve Altıeylül Müşteri İşlem Merkezi’ni devreye alan şirket, müşterilerinin daha konforlu bir ortamda ve en hızlı şekilde işlemlerini gerçekleştirebilmeleri adına çalışmalarını sürdürüyor. Şirketin Balıkesir Bölge Müdürlüğü ve işlem merkezi Akıncılar Mahallesindeki yeni binasında faaliyete başladı. Müşteriler bu noktadan abonelik işlemlerini ve fatura ödemelerini yapabilecek ve kampanyalardan yararlanabilecek.

Altıeylül MİM Açıldı

Balıkesir’deki yeni yatırımlarını sürdüren şirket, müşterilerine daha iyi hizmet verme amacıyla Müşteri İşlem Merkezi (MİM) sayısını da artırmayı sürdürüyor. Balıkesir’de 32 noktada müşterilerine hizmet veren Limak Enerji, Altıeylül MİM ile Bahçelievler Mahallesinde de hizmet verecek.

Limak Enerji, Balıkesir’de 832 bin müşteriye ulaşıyor

Balıkesir’de 832 bin müşteriye hizmet veren Limak Enerji’nin abone sayısı da artmaya devam ediyor. Yılın ilk 9 ayında Balıkesir’de 11 bin 300 mesken, 6 bin ticarethane ilk defa elektrik abonesi olurken; aynı dönemdeki taşınma sayısı ise 48 bin olarak gerçekleşti.

Özellikle pandemi süreci ile birlikte işlem merkezlerinde rutin olarak dezenfekte çalışmaları yapmaya başlayan şirket, işlem yapmak için gelen müşterilerinin ateşlerini ölçerek, 10 metrekareye 1 müşteri denk gelecek şekilde içeri alıyor. Şirket, 65 yaş üstü ve engelli müşterilere de işlem önceliği tanıyor. Müşterilerine online.limakuludag.com.tr adresi üzerindeki Online İşlem Merkezi ve 444 6 646 numaralı Çağrı Merkezi ile hizmet sunan Limak Enerji, 100’e yakın İşlem Merkezi ve 0555 0 646 646 numaralı İşaret Dili Görüşme Hattı ile de müşterilerinin hayatını kolaylaştırıyor. Limak Enerji’nin Online İşlem Merkezi üzerinden; başvuru sorgulama, abonelik başlatma, abonelik sonlandırma, borç sorgulama, fatura ödeme, güvence bedeli iadesi ve bilgi güncelleme işlemlerinin tamamı yapılabiliyor.

Limak Enerji’nin Balıkesir  Bölge  Müdürlüğü’ne yeni adresinden ulaşılabilir; Akıncılar Mh. Silindir Sk.  No: 3  Karesi/BALIKESİR

Altıeylül MİM’e Bahçelievler Mh. Mehmetçik Cad. No :73 /C Altıeylül adresinden ulaşılabilir.

Editör: Haber Merkezi