Türkiye'nin değişik illerinden çok sayıda büyük firma temsilcisi yanında çeşitli ülkelerden isimlerin de katılması beklenen Balıkesir Yatırım Günleri, Vali Ersin Yazıcı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu'nun da katılacağı 9 Mayıs'taki açılış konuşmalarıyla başlayacak. 

Güney Marmara Kalkınma Ajansı (GMKA) Genel Sekreteri Abdullah Güç, "Balıkesir Yatırım Günleri" ile, potansiyel yerli ve yabancı yatırımcılara Balıkesir’in yatırımcılara sunduğu fırsatları Balıkesir’e yatırım yapmış yatırımcıların deneyimlerinden de faydalanarak tanıtmak, yatırım ortaklıkları için uygun zemin oluşturmayı amaçladıklarını kaydetti. 

YATIRIMCILAR ÖZEL FIRSATLAR
Balıkesir’e yatırım yapmış alanlarında uzman yatırımcıların konuşmacı olarak yer alacağı, deneyimlerini paylaşacağı panellerihn gerçekleşeği etkinlikte,  Balıkesir'de yatırım yapmayı düşünen sanayici ve işadamları, ilimizdeki 7 organize sanayi bölgesi yöneticisi ile birebir görüşme imkânı bulacak.

9-10 Mayıs tarihleri arasındaki Balıkesir Yatırım Günleri'ne katılarak bilgi paylaşımında bulunacak yatırımcılardan bazıları şöyle:



Editör: Haber Merkezi