Karesi Belediyesi, ilçede faaliyet gösteren seyyar tatlıcı, börekçi ve simitçi esnafının daha sağlıklı şartlarda hizmet vermesi için tek tip tezgah uygulamasını genişletmeye devam ediyor. Başkan Yücel Yılmaz, belediye önünde yapılan törenle 30 esnafa daha seyyar araç teslim etti. 
 
 Karesi Belediyesi, ilçede hizmet veren 20 seyyar esnafa eylül ayında tek tip tezgah dağıtımı yapmıştı. Tek tip seyyar araç uygulamasından pozitif dönüşler alınması üzerine Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Belediyenin önünde yapılan bir törenle üzerinde Karesi Belediyesi’nin logosu bulunan, 30 adet kırmızı-beyaz seyyar satış tezgahını esnafa teslim etti.
Seyyarların daha sağlıklı ve hijyenik şartlarda hizmet vermesi için esnafla işbirliğine gittiklerini söyleyen Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, seyyar esnafın kıyafetleri için de belirli bir standart getirdiklerini ifade ederek, “Seyyar esnafımız bu tezgahlar sayesinde tatlı, börek ve simitleri daha sağlıklı ve hijyenik şekilde vatandaşlara ulaştıracak. Tek tip araç uygulaması ile seyyar satıcılarımız belediye denetiminde vatandaşlara hizmet vermeye devam edecek” açıklamasında bulundu. 
Editör: Haber Merkezi