Balıkesir Sanayi Odası eylül ayı meclis toplantısı Bandırma’ da gerçekleştirildi.
Sanayi Odası Başkanı (BSO) İsmail Uğur'un açılış konuşmasını yaparak faaliyetleri hakkında bilgilendirdiği toplantıya, bölge sanayicilerinin ilgisi büyük oldu. Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Edip Uğur ile Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza da ilçe ekonomisiyle ilgili görüşlerini paylaştı. 

BSO'dan Bandırma toplantısıyla ilgili şu açıklama yapıldı:
Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Başkanı A. Edip Uğur, Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza, BASKİ genel müdür yardımcısı Haluk Kurt, Balıkesir Vergi Dairesi Başkanı Hüseyin Erol, Balıkesir İl Gıda Tarım Hayvancılık müdürü Zekeriya Erdurmuş, UEDAŞ bölge müdürü Tayfun Tutar Bandırma ve Erdek’ de faaliyet gösteren Sanayi Odası üyeleri, Bandırma Ticaret Odası, Bandırma Ticaret Borsası ve Erdek Ticaret Odası yönetim kurulu başkanları ve meclis başkanları ile Balıkesir Sanayi Odası meclis üyelerinin katılımıyla gerçekleşen toplantıda bölgenin sorunları, bu sorunlarının giderilmesi için yapılan çalışmalar ve yapılması gerekenler, bölgenin kalkınmasına katkı sağlayacağı düşünülen projeler görüşüldü.

Gündeme gelen konular arasında Bandırma Limanı-Roterdam Modeli, hizmet temelli belediyecilik için ortaklık kültürü, Erdek Limanı, Ana metal OSB, Chemport, bölge turizminin geliştirilmesi, gelişim esnasında çevresel duyarlılık, yatırımcılar için bürokrasinin azaltılması ve işlemlerin hızlandırılması öne çıkan konu başlıkları oldu.
Editör: Haber Merkezi