BALIKESİR Genç İşadamları Derneği (BAGİAD)'ın Vali Yılmaz Arslan'ı konuk ettiği toplantıda konuşan Başkan Mert Yavuz, genç işadamlarının her birinin kendi alanlarında lider olduğunu söyledi ve bölgeleri için çok çalışacaklarının altını çizdi.

Balıkesir Genç İşadamları Derneği'nin toplantısında konuşan Başkan Mert Yavuz, Balıkesir'de yıllardır hissedilen tanıtım etkinliğine kıvılcım yakarak başlayan Vali Arslan'a işadamları adına teşekkür etti.

Yavuz, şu mesajı verdi:

" Bizler öncelikle Balıkesir'de ve Türkiye'de katma değer yaratan, üreten işadamlarıyız. Bölgemiz ve ülkemiz bizim gösterdiğimiz performans doğrultusunda gelişim gösterecektir. Dolayısıyla bizlerin çok çaba sarfetmesi gerekiyor. Hedeflerimiz doğrultusunda yürürken güçlenmemiz ve etkin olmamız gerekmektedir.
BAGİAD üyelerinin iş yaparken özellikle kendi aralarında ticari ve sınai faaliyetlerine öncelik vermesi, hem aramızdaki iş birliği ve sinerjiyi artıracak hem de bir arada olma sebebimize hizmet edecektir. Faaliyetlerimizde ve sosyal hayatımızda dayanışma içerisinde olmalıyız. Bilgi ve becerilerimizi birbirimiz ile paylaşalım.
Unutmayalım ki bilgi paylaştıkça çoğalır. Biz Balıkesir iş dünyasının Ataları İzmir 1. İktisbat Kongresinde en önde yer almış, ülke işgale uğradığında ilk önce direnişe geçmiştir. Biz bu önemli işleri başarmış insanların nesilleriyiz. Bizler her birimiz bir lideriz. Fikir önderiyiz.
Güçlerimizi ve liderlik özelliklerimizi ilimiz ve ülkemiz menfaatleri doğrultusunda birleştirmeli, bu gücü ülkemiz menfaatleri için etkin bir şekilde kullanmalıyız. En hayırlı insan iş ve aş verendir."

Editör: Haber Merkezi