İnsanın kendini geliştirme yolunda zihin, ruh ve beden bütünlüğünü keşfetmeyi sağlayan BodyFit’te;
Aletli Pilates, Mat Pilates, Cardio Pilates, Vinyasa Yoga, Temel Yoga, Yin Yoga, Meditasyon, Hamile Yogası, Hamile Pilatesi, Çocuk Yogası (6 – 12 yaş), Üniversiteli Yoga, Üniversiteli Pilates ders hizmetleri veriliyor. 

Burcu Vurkaç’ın 2013’te kurduğu, hayatına dengeli bir bütünlük içinde yeni bir yön vermek, kendi özünü keşfederek farkındalığını hissetmek isteyen herkese yepyeni niyetlerin kapılarını aralayan BodyFit, girişimciler tarafından da büyük ilgi görüyor.

Kendi hayalini gerçekleştirmek ve bu alanda profesyonelleşmek isteyenler için BodyFit Eğitmenlik Akademisi’ni kuran markanın kurucusu Burcu Vurkaç, en iyi eğitmenlerle, ilgili ve güvenli ders felsefesini benimsiyor. 5 dönemdir sektöre Pilates eğitmeni yetiştiriyor. Güvenli ve bilinçli eğitimlerin yanı sıra sürekli gelişim amacıyla eğitimler düzenleyen Burcu Vurkaç, kendi yerini açmak isteyenler için de BodyFit franchise sistemiyle kurulu bir düzen, metotları belli bir iş planı da sağlıyor. Üniversite mezunu olma şartıyla başvuruları
değerlendiren Burcu Vurkaç, BodyFit franchiselarının 12 ile 20 ay arasında yatırımlarının kara geçeceğini ön görüyor.


Hayallerinin Peşinden Giden BodyFit’in Kurucusu Burcu Vurkaç’tan İlham Alın…
İstanbul Teknik Üniversitesi İşletme Mühendisliği’ni kazanarak Antalya’dan rotasını İstanbul’a çeviren Burcu Vurkaç, stajlar ve çeşitli iş deneyimleriyle bir arada tamamladığı başarılı eğitim hayatından sonra, tam 10 yıl boyunca Türkiye’nin önde gelen kurumsal şirketlerinde çalışıyor. Burcu Vurkaç’ın hikâyesinde hayatının fırsatına dönüşen pilates ile ilk tanışma BodyFit’in tohumlarını atıyor. 3 yıl içerisinde BodyFit Nişantaşı merkezini geliştirerek karlılığı ve başarısı kanıtlanmış ve sürdürülebilir bir iş modeli yaratıyor. Modelin başarısı ve gördüğü yoğun ilgi üzerine, kendi AR-GE çalışmaları ile franchising alt yapısı sunarak, girişimcilere tespit ettikleri elverişli noktalar ile kapılarını açıyor. 
 “2013 Benim Yılım”  ve “Kurumsal Aşk ”isimli kitapların da yazarı olan Burcu Vurkaç, yazar kimliği kadar hayata dokunan,farklı konulara olan ilgisi ile de bilinen ve sanata büyük önem veren, yağlı boya tablolarıyla da yakın çevresinde tanınan bir isim…

Yoga, meditasyon ve pilatesi güvenli ders ve sürdürülebilir büyüme ile Türkiye’nin dört bir yanında yaygınlaştırma hedeflerini franchise iş birlikleri gerçekleştirmeye koşan BodyFit, sağlıklı yaşam dünyasındaki hikayelerine ortak olmak isteyenlerin başvurularını web sitelerinden ve 0212 232 7701 numaralı telefon üzerinden değerlendiriyor.

Editör: Haber Merkezi