Balıkesir'de hayvancılık alanında faaliyet gösteren üretici birlikleri kurdukları Şirket çatısı altında güçlerini birleştirdi

Balıkesir’de 42 bin üreticiyi temsilen 18 birliğin tek çatı altında toplandıkları şirket kuruluşu için Balıkesir Ticaret Odasında imza töreni düzenlendi.

Tarım İl Müdürü Erkan Alkan ve Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula ile 18 Birliğin Yönetim Kurulu Başkanının bir araya gelmesiyle şirket kuruluşu için imzalar atıldı.

Balıkesir'de süt ve süt ürünleri alanında faaliyet gösteren 18 birliğin kurduğu oluşuma “Balıkesir Birlikleri Gıda Tarım Hayvancılık Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi” adı verildi.

BAŞKAN RAHMİ KULA'DAN ÇİFTE KUTLAMA

Güçlerini birleştiren Birlik başkanlarını tebrik eden Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, "Eşi görülmemiş bir beraberlik ruhuyla bir araya gelerek Balıkesir'i "Marka Şehir" yapma yolunda bu önemli adımı atan Balıkesir Birliklerimizi, Birlik Başkanlarımızı ve sektörün öncülerini kutluyor, bu birlikteliğe öncülük eden Tarım İl Müdürümüz Erkan Alkan'a teşekkür ediyorum." Ifadeleriyle bu güzel gelişmeden duyduğu memnuniyeti dile getirdi.

Editör: Haber Merkezi