GEÇEN yıl başında ilk kez İl Müdürü olarak atandığı Balıkesir'de kısa sürede başarılı çalışmalara imza atan SGK  İl Müdürü Cem Dinç Balıkesir'de kısa sürede edindiği tecrübesi ile Konya’ya il müdürü olmayı başardı.  
Ortaya koyduğu hizmet odaklı kurumsal çalışmalarıyla dikkatleri üzerinde toplamayı başaran Cem Dinç, SGK Genel Müdürlüğü bünyesinde gerçekleştirilen atamalarla Balıkesir'deki görevinden alınarak Konya’ya SGK İl Müdürü olarak atandı. Dinç’in Balıkesir'de kısa sürede edindiği başarı ve tecrübesi ile ve Konya’nın yeni il müdürü olmasında önemli rol oynadığı ileri sürüldü.
Balıkesir’de hayata geçirdiği çalışma disipliniyle vatandaş memnuniyetini sağlayan Cem Dinç, atamanın yapıldığını öğrenince buruk bir sevinç yaşadığını söyledi.
Müfettişlik görevini sürdürürken Balıkesir’e ilk kez müdür ünvanı ile göreve başladığını hatırlatan Dinç Balıkesir'in her zaman ilk göz ağrısı olacağını ve Balıkesirlilerin kendisine gösterdiği yakın desteği hiçbir zaman unutamayacağını söyledi.  Cem Dinç, "Konya İl Müdürü olarak görevlendirildim. Benim için bir onur. İlk görev yerim Balıkesir’de elde ettiğim tecrübeler benim meslek hayatımın yolunu sürekli aydınlık tutacak. Konya İl Müdürü olarak atanmaktan sevinçliyim, ancak bu Balıkesir'den ayrılacağım için buruk bir sevinç yaşıyorum” diye konuştu.  dedi.
YENİ MÜDÜR ÇALIŞKAN
SGK Genel Müdürlüğü'nün Cem Dinç'i Konya'ya atamasının bir taltif olduğu, kısa sürede elde ettiği bunda önemli rolü bulunduğunu belirten SGK çevreleri başarının Dinç’in  başarısının karşılığında büyükşehre il müdürü yapıldığı konuşuluyor.
Cem Dinç’in görevine getirilen Yardımcısı Ömer çalışkan ise Ankara'da SGK müfettişi iken yaklaşık 4 ay önce Balıkesir SGK İl Müdür Yardımcısı olarak atanmıştı. Çalışkan ise SGK Genel Müdürlüğü tarafından terfi edilerek Balıkesir SGK İl Müdürü olarak atanmıştı.
Editör: Haber Merkezi