BALIKESİR'de AK Parti Balıkesir İl Başkanlığı, büyük acıların yaşandığı Yemen için seferberlik ilan etti. 


İl Başkanlığının başladığı kampanyaya, Büyükşehir Belediyesi, Karesi Belediyesi, Altıeylül Belediyesi, Kızılay, Türk Ocakları, Balıkesir İş Adamları Derneği, IHH, MÜSİAD, TÜGVA gibi kuruluşlar destek verdi. 
"Dünyanın unuttuğu Yemen'i Balıkesir Unutmadı" adı altında başlatılan kampanyanın startı bugün Cuma namazının ardından verildi.


Alihikmetpaşa'daki etkinliğe Ak Parnti MKYK üyesi Balıkesir Milletvekili Yavuz Subaşı, Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Alteylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, AK Parti İl Başkanı Hasan Sağlam ve Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcileriyle çok sayıda duyarlı vatandaş katıldı.


Yemen’de zulme uğrayan insanların sessiz çığlığına duyarsız kalmayan Balıkesirliler,  adına bir konuşma yapan AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam, "AK Parti İl Başkanlığımız tarafından Yemen'e destek olmak oradaki sıkıntıların en azından bir kısmının giderilmesi amacıyla başlattığımız kampanya destek olan hemşehrilerimize teşekkür ediyorum." dedi.
AK Parti İl Başkanı Ahmet Sağlam ve beraberindekiler daha sonra Ziraat Bankası Balıkesir Şubesi'ne geçerek burada Yemen halkı için açılan hesaba nakdi bağışta bulundu. 

Editör: Haber Merkezi