Enerji ve Tabi Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, bazı açılış ve temel atma törenlerine katılmak üzere geldiği Balıkesir’de Yırcalı Grubu bünyesindeki Balıkesir Elektro Mekanik Sanayi Tesisleri (BEST) fabrikasını ziyaret etti.
Organize Sanayi Bölgesi'ndeki tesislere gelişinde BEST Yönetim Kurulu Başkanı Rona Yırcalı, Yönetim Kurulu Başkanvekili Sırrı Yırcalı, Yönetim Kurulu Üyesi Sinan Yırcalı ve firma üst düzey yetkilileri tarafından karşılanan Enerji Bakanı Fatih Dönmez’e AK Parti Milletvekili Belgin Uygur, Balıkesir Büyükşehir Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu ve AK Parti İl Başkanı Hasan Demiraslan eşlik etti. 
Balıkesir'in dünyaca ünlü iş insanı Rona Yırcalı  ile dedesinin adını taşıyan oğlu Sırrı Yırcalı, Bakan Dönmez’i, BEST'in çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
Dünyanın en önemli trafo üreticilerinden biri olan BEST'teki  üretim bölümlerini gezerek ilgiyle inceleyen Enerji Bakanı Fatih Dönmez, fabrika çalışanlarıyla da sohbet etti.
"Kalite her yerde pazar bulur. Kaliteyi üretebilmek için kaliteli çalışacak insan kaynağına ihtiyaç var" diyen  Bakan Dönmez,  emekleri karşılığında kutladığı  BEST çalışanlarıyla objektiflerin karşısına geçerek ziyaretinin anısına fotoğraf çektirdi.

Editör: Haber Merkezi