Balıkesir'de yaklaşık 130 bin ekmeği vatandaşlara ulaştıran ekiplerden ihtiyacı bulunan vatandaşlar maske ve eldiven de talep etti. 

İçişleri Bakanlığı tarafından koronavirüs önlemleri kapsamında 30 büyükşehir ve Zonguldak’ta, Cumartesi ve Pazar günleri sokağa çıkma yasağı ilan edilmesiyle birlikte Balıkesir Büyükşehir Belediyesi vatandaşların ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla yaptığı mesaiyle alkış aldı. 

Soğa çıkma süresince, halk sağlığını korumak adına tüm önlemleri alan ekipler, 444 40 10 numaralı Balıkesir Büyükşehir Belediyesi Çağrı Merkezi’ne gelen talepleri tek tek yerine getirdi. 

Ayrıca vatandaşların ekmek ihtiyacını karşılamak adına Büyükşehir Belediyesi iştiraki Fırıntaş A.Ş. personeli de yasağın başladığı andan itibaren 24 saat aralıksız ekmek üretti. 

EKİPLER ARALIKSIZ ÇALIŞTI

Üretim, dağıtım ve sevkiyat planlama ekiplerinin aralıksız çalışmasıyla 130 bin ekmek, ekipler tarafından talep eden vatandaşların evlerine ulaştırıldı.

Uygulama Fırıntaş büfe ve satış noktası bulunan her yerde gerçekleştirildi. 

Ayrıca ekmek siparişi veren vatandaşlar, ekmeğin yanında ihtiyaçları varsa maske ve eldiven de talep ettiğinde bu istekleri de karşılandı. 

Editör: Haber Merkezi