BALIKESİR Sanayi Odası Başkanı Hasan Ali Eğinlioğlu son yolculuğuna dualar eşliğinde uğurlandı.


Kanser tedavisi gördüğü Bursa'daki özel hastanede dün yaşama gözlerini yuman ünlü sanayici Hasan Ali Eğinlioğlu için ilk tören OSB'deki fabrikası önünde düzenlendi.

Çalışanlarından helallik alınmasının ardından Eğinlioğlu'nun naaşı Paşaalanı Mahallesi'ndeki Arabacıoğlu Camiine getirildi.

ÇİÇEK BAHÇESİNE DÖNÜŞTÜ

Buradaki cenaze törenine yağışlı havaya ve koronavirüs salgını tehdidine rağmen yüzlerce seveninin katıldığı gözlendi. Caminin avlusu ise çiçek bahçesine dönüştü.

OĞULLARDAN SON GÖREV

Cenaze namazı öncesi sevilen iş insanının oğulları Orçun, Mithatcan ve Berkcan Eğinlioğlu taziyeleri kabul etti.

Babalarına karşı son görevlerini yerine getiren Eğinlioğlu'nun evlatları metanetli durmaya çabalarken zaman zaman gözyaşlarına hakim olamadı.


Arabacıoğlu Camisindeki cenaze namazını il müftüsü Ramazan Topcan kıldırdı.

BAŞÇEŞMEYE GÖMÜLDÜ

Balıkesir ve ülke ekonomisine önemli katkı sağlayan Eğinlioğlu Zincir Sanayiinin patronu Hasan Eğinlioğlu'nun cenazesi daha sonra Başçeşme Mezarlığında dualar eşliğinde toprağa verildi.

HİSARCIKLIOĞLU da GELDİ

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği (TOBB) Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu da, Başçeşme Mezarlığında hazır bulunarak takım arkadaşına karşı son görevini yerine getirdi ve ailenin acısına ortak oldu.

KANSER TEDAVİSİ GÖRÜYORDU

BALIKESİR CENAZEDEYDİ

Vali Hasan Şıldaķ Büyükşehir Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Balıkesir Milletvekilleri Yavuz Subaşı ve Fikret Şahin, Belgin Gökçe Uygur, Pakize Mutlu Aydemir, Altıeylül Belediye Başkanı Hasan Avcı, Karesi Belediye Başkanı Dinçer Orkan, AK Parti İl Başkanı Ekrem Başaran, CHP İl başkanı Serkan Sarı, Ticaret Odası Başkanı Rahmi Kula, Ticaret Borsası Başkanı Ersin Erdoğmuş, Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Ramazan Demir ve yerel yöneticiler ile iş dünyasından çok sayıda isim katıldı.

Editör: Haber Merkezi