BALIKESİR'in 'Anadolu Beyi' olarak nitelendirilen A. Rona Yırcalı'nın yönetim kurulu başkanlığını üstlendiği Yırcalı Şirketler Grubu, emekliye ayrılan şirket çalışanlarını onuruna verdiği yemekte ödüllendirererk ahde vefa örneği sergiledi.

Yırcalı Şirketleri Grubu bünyesindeki  Mortaş Madencilik A.Ş., Balıkesir Elektromekanik Tesisleri (BEST) A.Ş., Balyem A.Ş., Yersa A.Ş. ve Pamuklu Dokuma A.Ş. şirketlerinde 12 ila 49 yıl arasında hizmet verdikten sonra emekliliğe hak kazanan isimler özel bir yemekle onurlandırıldı.
A. Rona Yırcalı ile oğulları Sinan ve Sırrı Yırcalı'nın da hazır bulunduğu özel bir restauranttaki yemekte, emekliye ayrılan isimler arasındaki  Osman Hoşköseoğlu, 49 yıldır Yırcalı şirketleri bünyesindeki Mortaş'ta çalıştığını belirterek, "Unutulmamak güzel bir şey. Biz birinci kuşakla çalıştık, ikinci kuşakla çalıştık. Şimdi burada üçüncü kuşaklar var, onların da daha başarılı olmalarını diliyorum" diye arkadaşları adına uygularını dile getirdi. 

Daha sonra, Yırcalı'ya ait şirketlerde görev yaptıktan sonra emekli olan, Bedri Çakır (46 yıl) İskender Tugan (39 yıl), Mustafa Sami Tabanlı (36 yıl), Kemal tüzüner (34 yıl), Nihat Karaağaç (30 yıl), Nezih Gürleroğlu (30 yıl), Armağan Tugay (30 yıl),  Eyüp Sabri Tokat (38 yıl), Yalçın Hasdağlı (36 yıl), Muzaffer Türkan (32 yıl), Reşat Aktaş (22 yıl), Halil Özgedik (12 yıl), İsmail Hakkı Özmumcu (24 yıl) Yalçın Bozdağ'A (39 yıl) şükran şildleri takdim edildi. 
Editör: Haber Merkezi