Balıkesir Değişim Platformu, Fahri Ermişler'i aday gösterdiği Ticaret Odası'ndan sonra, Sanayi Odası başkan adayının da İsmail Uğur olduğunu kamuoyuna ilan etti.

ŞİMDİDEN NEFES KESTİ!
BALIKESİR Sanayi ve Ticaret Odaları'nın seçimleri, 'Değişim Platformu'nun devreye girerek iş dünyasını harekete geçirmesiyle şimdiden nefesleri kesmeye başladı. Sanayi ve Ticaret odalarındaki  geleneksel yönetim anlayışının değişmesi gerektiği inancıyla yola çıkıp "Balıkesir Değişim Platformu" adı altında ortak hareket etme kararı alan genç kuşak sanayici ve işadamları peşpeşe yaptıkları açıklamalarla dikkatleri çekti. Önce Ticaret Odası başkan adayını ilan eden platform, dün de Sanayi Odası seçimlerine İsmail Uğur'un başkanlığındaki listeyle katılacağını kamuoyuna duyurdu.

GENÇLERİN HEDEFİ BÜYÜK
BALIKESİR'in son yıllarda kaydettiği değişim ve gelişmelerle tarihi bir dönemecin eşiğinde olduğuna dikkat çeken Değişim Platformu, bu süreçte meslek kuruluşlara önemli görevler düştüğü ve değişimin kaçınılmaz olduğu inancında. Hedeflerini belirleyerek projelerini iş dünyasıyla paylaşan platform, görüş ve düşüncesi ne olursa olsun Balıkesir sevdalılarının bu sürece destek vermesini istiyor. Ticaret Odası'nı, BAGİAD eski başkanı Fahri Ermişler, Sanayi Odası'nı ise, Türkiye'nin 500 büyük sanayi kuruluşu içerisinde ilk 200 arasında yer alan Turyağ A.Ş'nin genel müdürü İsmail Uğur liderliğindeki ekiplerle yönetmeye talip oldu.

İSMAİL UĞUR kimdir?
1977 yılında Balıkesir'de doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Balıkesir'de tamamladı.  Sırrı Yırcalı Anadolu Lisesi'nden mezun olan Uğur,  yükseköğrenimini İstanbul Bilgi Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi'nde yaptı.  Uluslararası İlişkiler bölümünü bitererek Balıkesir'e döndü.  Halen Turyağ Gıda Sanayi ve Tic. A.Ş. Genel Müdürlüğü görevin yürüten Uğur, iyi derecede İngilizce biliyor.  Evli ve bir çocuk babası.

UĞUR, YIRCALI'YA KARŞI YARIŞACAK
Balıkesir Değişim Platformu'nun adaylığını ilan ettiği İsmail Uğur,  Sanayi Odası'nda güçlü ve köklü bir yapıyı değiştirmeye  talip olan ekibin liderliğini üstlendi.  Sanayi Odası'nın kuruluşundan buyana 32 yıldır yönetimi elinde bulunduran Rona Yırcalı ev ekibine karşı seçim yarışına giren Turyağ'ın Genel Müdürü İsmail Uğur, genç ve dinamik isimlerden oluşan ekibiyle birlikte sanayici ve işadamlarını ziyaret ederek proje ve hedeflerini anlatıp, değişime destek istiyor. 

Editör: Haber Merkezi