BİGADİÇ'e HERA Termal tesisleine kazandırarak ilçe ekonomisine katkı sağlayan şirket,  Altınoluk'a da, 200 milyon dolarlık yatırımla Termal tatil köyü yaptırıyor.

İnşaatı süren tatil köyünün satış ve pazarlama müdürü Arzu Şeremetli,  Bigadiç ilçesinde benzer bir yatırımı olan firmanın ikinci tesisini Altınoluk'ta yaptırdığını söyledi.

Temeli geçen yılın Eylül ayında atılan tatil köyünün deniz kıyısında, Kazdağları'nın eteklerinde olacağını ifade eden Şeremetli, deniz, Termal ve doğa turizmini aynı anda sunan nadir ve örnek bir tesis inşa edildiğini anlattı.

Yaklaşık 200 milyon dolarlık yatırımla kurulacak tatil köyünün ilk etabının yıl sonunda hizmete gireceğini dile getiren Şeremetli, şunları kaydetti:

"180 dönüm arazi üzerine kurulu tatil köyü, toplam 39 blok, 700 daire ve 16 bin 800 devreden oluşan bir projeyi içeriyor. Bunların yanı sıra tesisler, 200 yatak kapasiteli otel, açık ve kapalı Termal havuzlar, hayvan bakım üniteleri, alışveriş merkezi, restorant, yürüyüş parkurları, açık spor aktivite alanları, çocuk Oyun alanları, terapi ve fizyoterapi havuzu, aqua park, yarı olimpik havuzu, masaj üniteleri, klasik Türk hamamları gibi birçok bölümden oluşacak."
 

Şeremetli, tesislerin 5 Yıldızlı hizmet standartlarında olacağını vurgulayarak, "Müşterilere 38-40 derece sıcak su sağlanacak. Tatil köyü, Altınoluk ve çevresi turizmine hareketlilik kazandıracak. Tatil köyüne talep çok yüksek" diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi