Ticaret Odası üyelerine gerçekleştirdiği ziyaretlerde yoğun ilgiyle karşılayan Rahmi Kula, mavi renk tercihi için şu bilgiyi paylaştı.
"Liste rengimiz olan mavi, güven, sadakat ve kararlı bir duruşu ifade eder. Aynı zamanda görev bilincinin rengidir."

KULA'YA İLGİ BÜYÜK
BALIKESİR Ticaret Odası seçimleri için geri sayım başladı. Fahri Ermişler'in yeni dönem için aday olmadığı başkanlık görevine Balıkesir Genç İşadamları Derneği (BAGİAD) Başkanı Rahmi Kula talip oldu. 
Kula, Ticaret Odası üyelerine şu mesajları verdi: 

"Balıkesir'i, Balıkesir’in vizyonlu işletmelerini Türkiye ve hatta dünyaya tanıtacak fuar organizasyonları aracılığıyla ihracat hacmimizi ve dolayısı ile üretim seviyelerimizi her yıl daha üst seviyelere çıkarmayı hedefliyoruz.
Ülkemizde ve dünyada gerçekleşen global iş dünyası etkinliklerine ve fuarlara katılım sağlanarak, Balıkesir'e global bir iş vizyonu katma niyetindeyiz.

TÜM İŞLETMELERLE UYUM
Kurumların birbiriyle rekabet halinde değil, işbirliği ve dayanışma halinde olduğu bir yönetim modelinin Balıkesir'i daha aydınlık bir geleceğe taşıyacağına inanıyoruz.
Küçük-büyük tüm işletmelerin bir uyum içerisinde yönetime aktif olarak katılabileceği bir yönetim sistemi Balıkesir'i daha ileriye taşıyacak.
Balıkesir'de esnaf dayanışması oluşmasına zemin hazırlayacak ve tüccarlarımızın kendilerini geliştirebilmelerine olanak sağlayacak seminer ve toplantılar düzenleyeceğiz.
Balıkesir İçin Hep Birlikte Daha İleriye."

Rahmi Kula, 2 Nisan'daki seçimlerde, geçen dönemdeki "Turuncu Hareket" adını bu kez  "Yeşil Hareket"e dönüştüren ekiple yarışacak. 
Editör: Haber Merkezi