Balıkesir Genç İş Adamları Derneği’nin (BAGİAD) genel kurulu Balkonuk Center’da yapıldı.
Tek listeyle gidilen seçimlerde Başkan Rahmi Kula üçüncü kez başkanlığa seçildi.
BAGİAD Başkanı Rahmi Kula kongredeki konuşmasında, 1992'de kurulan derneğin çeyrek asrı geride bıraktığını hatırlattı. "Aldığımız görevi en iyi şekilde yapmaya çalıştık" diyen Kula, bayrağı hep daha ileriye taşımanın gayreti içerisinde olduklarını belirtti.
Kula, "Farklı meslek kuruluşlarından arkadaşlarımız ile birlikte yaptığımız eğitim ve ziyaretlerde kendimizi daha fazla geliştirmeye, şehrimize, ülkemize değer katmak için uğraştık. Bu görevler bir bayrak yarışı. Bizden sonra gelecek arkadaşlarımızın da hem derneği hem de şehrimizi daha iyi temsil edeceğini düşünüyorum. Derneğimizin hem iş dünyası hem de sosyal anlamda bir okul görevi gördüğünü düşünüyorum. Karesi Belediye Başkanımız Yücel Yılmaz ile birlikte çalışmıştık. Yerel yönetimlerde başarılarını izliyoruz. Ticaret Odası Başkanımız Fahri Ermişler de daha önceki dönem başkanlarımızdan. Bizler yaptıklarımızı tek başımıza değil, yönetim kurulundaki arkadaşlarımız ile birlikte yaptık. Üyelerimizden gelen talep doğrultusunda bir dönem daha başkanlık görevini yürütmeye gönüllü oldum. İnşallah Allah utandırmaz” dedi. 

Genel kurula, Büyükşehir Belediye Başkanı Edip Uğur, Türkiye Genç İş Adamları Konfederasyonu Başkanı Erkan Güral, Ak Parti Balıkesir Milletvekili Mahmut Poyrazlı, CHP Balıkesir Milletvekili Namık Havutça, Altıeylül Belediye Başkanı Zekai Kafaoğlu, Karesi Belediye Başkanı Yücel Yılmaz, Ticaret Borsası Başkanı Faruk Kula, Sanayi Odası Başkanı İsmail Uğur, GÜNMARSİFED Başkanı İsa Tamer Çeklik, BASİAD Başkanı Abdullah Bekki, BAGİAD eski başkanlarından Levent Tellioğlu, CHP İl Başkanı Ender Biçki ve iş adamlarının katıldı
Editör: Haber Merkezi