Türkiye'de iklimlendirme sektörüne 64 yıldır öncülük eden DemirDöküm, dijital reklam kampanyasıyla 2018'e damgasını vurdu. Kurulduğu günden bu yana alanındaki uzmanlığı ve müşterileriyle kurduğu sıcak bağ ile sektöründe ayrışan DemirDöküm, yeni reklam kampanyasıyla iki ödül birden kazandı.

DemirDöküm’ün doğru seçimleriyle ömür boyu süren bir mutluluğun sırrını yakalayan çiftlerin bağlılık, aşk ve yardımlaşma ile dolu yaşam hikayelerini yansıttığı “Doğru Seçim Bir Ömür Sürer” reklam kampanyası, pazarlama dünyasının en prestijli iki ödülü Kristal Elma ve Felis’e layık görüldü.

Kompüter imzasını taşıyan kampanya; ilk olarak Reklamcılar Derneği tarafından bu yıl 30’uncu kez düzenlenen ve 2013 yılından beri dünyanın en önemli pazarlama ve iletişim ustalarını konuk eden Kristal Elma Ödülleri'nde ‘Online Film/Kurumsal İmaj’ kategorisinde Gümüş Elma ödülüne layık görüldü. Yönetmen koltuğunda Özgür Balcı’nın yer aldığı kampanya; geçtiğimiz günlerde MediaCat dergisi tarafından pazarlama iletişimi alanında bu yıl 13'üncü kez dağıtılan Felis Ödülleri'nde Dayanıklı Tüketim Malları "İnternet Filmleri Kategorisi"nde Felis ödülü kazandı.

‘DemirDöküm, 64 yıldır doğru seçim’ sloganıyla yayımlanan reklam filmleri, DemirDöküm’ün dijital dönüşüm stratejisi kapsamında; müşteri profili ve tüketici trendleri göz önünde bulundurularak dijital mecralar özelinde hazırlandı. DemirDöküm, sektörlerden bağımsız bir kategori olan ‘Online Film/Kurumsal İmaj’ kategorisinde layık görüldüğü Gümüş Elma ödülünü sadece iklimlendirme sektörü değil, tüm sektörler arasından galip gelerek elde etti.

Editör: Haber Merkezi