BOYNER’İN BALIKESİR’DEKİ DÖRDÜNCÜ MAĞAZASI, 10 BURDA AVM’DE AÇILDI

Perakende sektörünün daha da büyümesine destek olacak bu yatırım ile birlikte pek çok Balıkesirli, Boyner mağazalarında ilgi gören ürünlere kolaylıkla ulaşabilecek. 2897 metrekarelik alana kurulan yeni Boyner mağazasında kadın, erkek ve çocuk giyim ürünlerinin yanı sıra kozmetik, aksesuar, ayakkabı ve çanta gibi farklı ürün gruplarından seçenekler, Balıkesirlileri bekliyor olacak. 

Boyner, mağaza ağını Türkiye genelinde genişletmeye ve daha fazla kişiyi Boyner farkı ile buluşturmaya devam ediyor.

Türkiye genelinde 38 ilde outlet mağazalar hariç 96 mağazaya ulaşan Boyner’in son mağaza yatırımı ise Balıkesir’de gerçekleştirildi. Balıkesir şehir merkezinin yanı sıra Ayvalık ve Edremit’te de mağazaları bulunan Boyner, 10 Burda AVM’deki yeni mağazasında Balıkesirlileri ağırlamaya başladı. 

Zengin bir seçki, Balıkesirliler ile buluşuyor

Boyner’in Balıkesir’deki yeni mağazasında giyim, kozmetik, aksesuar, ayakkabı ve çanta gibi farklı ürün gruplarından reyonlar yer alıyor. 

Bu reyonlarda; Network, U.S. Polo Assn., Dockers, Karaca, George Hogg, Fabrika, Mavi, Levi’s, Lee Cooper, Mustang, Loft, Jack & Jones, Nike, adidas, Reebok, Puma ve Sketchers gibi Boyner ziyaretçilerinin yakından takip ettikleri markaların ürünleri satışa sunuluyor. 

Türkiye genelindeki mağazalarında ziyaretçilerine önemli alışveriş kolaylıkları sunan Boyner, tüm Balıkesirlileri 10 Burda AVM’deki yeni mağazasına bekliyor. 

Editör: Haber Merkezi