AK PARTİ Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, Başkan Yardımcısı İlhan Ay ile birlikte Balıkesir Tapu Müdürü Atilla Eren'i ziyaret etti.

Merkez İlçe Başkanı Şeker, geçen yıl 23 Mayıs'ta Özmerkez'e taşınan ve yeni hizmet binasında faaliyetlerine devam eden Balıkesir Tapu Müdürlüğü hakkında Müdür Atilla Eren'den bilgi aldı.

Recep Şeker, “Gayrı menkullerimizin kayıtlarının tutulduğu Tapu müdürlüğünün böyle fiziki imkanları güzel bir şekilde hizmet

vermesi beni çok memnun etti. Hükümet olarak ve yerelde de hükümetimizin temsilcileri olan bizlerin öncelikli görevi fiziki şartları iyi ve vatandaşa güler yüzlü hizmet veren tapu müdürüne teşekkür etmektir” dedi.

Recep Şeker'e ziyareti nedeniyle teşekkür eden Tapu Müdürü Eren, "Bizlere bu imkanı sağlayanlara minnettarız. Amacımız vatandaşımıza en iyi hizmeti sunmaktır. İşlemlerimiz şu anda günlük olarak yapılabilmektedir. Online başvuru, sıramatik uygulamasına geçildi. Ayrıca genel müdürlük olarak kalite belgesi alındı.

Balıkesir Tapu Müdürlüğünde 2011 yılında 24 bin 96 adet işlem yapılmıştır. Ay olarak hesaplarsak aylık 2 bin adet işlem olmaktadır. Bunları da göz önüne alırsak; bizler hükümetimizden özlük haklarımızın iyileştirilmesini, personel sayımızın arttırılmasını istiyoruz" dedi.

Tapu müdürlüğünün arşiv ve personel çalışma odasında inceleme yapan Merkez İlçe Başkanı Recep Şeker, “Hükümet binasının zemin katında yıllarca hizmet veren tapu müdürlüğünün böyle güzel bir ortamda hizmet vermesi hükümetimizin vatandaşına verdiği önemdir. Artık hiç birşey eski gibi olmayacak. Yaptığım incelemede bekleme salonu, akid odası, çaymatik gibi hizmetleri yerinde gördüm. Her yer tertemiz ve güler yüzlü hizmet için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Editör: Haber Merkezi